• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

oo corelcimm hadi hayırlısı tebrik ederimm

umudum hoşgeldin nasılsınn

cimcimecim allaha çok şükür yaşıyor..at gördüm yaa içime bir umutt geldi

Hayırlısı olsun kızlar
hepimiz için ,herşeyin hayırlısı ..
hayırsızsa öte gitsin ..
artık o giderse aman ölürüm demiyorum ..
yoruldum sanırım gideceğini düşünerek yaşamaktan ..
kaderde ne varsa yaşayacağım ..
burda hava serin ama çok değil istanbulda havalar nasıl ?

Yurdun geneli soğuk demek ki ..
istanbulu sordum çünkü çok özledim istanbul'u ..
burda temeli kalsam mı dönsem mi arasında gidip geliyorum ..
ama aşk değil ailem ve arkadaşlarım ağır basacak sanırım ..

CORELCıM bence sen iki şehiride idare edebilicek kişiliğe sahipsin sen devletsin unutma =)

ıstanbuldakiler ne zaman döncen diye sıkıştırıyor.
burdakini bırakıp gitsem anında biticek.
bitmesine hazır olduğum an gidicem istanbula.
bi ilişkide güven bitince çok kötü oluyormuş.
o kalma kararı aldım sanıyor ama ben emin olamıyorum.
ne olucak bilmiyorum.
delirmeme az kaldı.
bu akşam bi yalnız kalalımda konuşalım istiyorum.
inşallah yapabiliriz.

slm kızlar geldim yine beni görmeye geliceklermişşdelikafaduldensaat 3 den beri bekliyorum gelen giden yokvazgeçtiler heralde diye takılıyorum kendi kendimee

Günaydın kızlaar ya pc'ye virüs bulaşmış garip garip sayfalar açılıyo hele birisi var iğrenç, virüs taraması yaptım gitmedi, formatta atmak istemiyorum :((
Lavantam kim bakmaya gelicek yani büyük ihtimal artık bakmışlardırda kim bunlar söle bakim...

Günaydın kızlaar ya pc'ye virüs bulaşmış garip garip sayfalar açılıyo hele birisi var iğrenç, virüs taraması yaptım gitmedi, formatta atmak istemiyorum :((
Lavantam kim bakmaya gelicek yani büyük ihtimal artık bakmışlardırda kim bunlar söle bakim...

günaydın canım naber?
sistem geri yükleme yap canım en son ne zaman böyle bir sorun yoksa o tarihe geri yükle bilgisayarını

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm..meraklarınızı hemen gidereyim benim babamın teyzesinin oğlu var ona bikaç defadır beni soruyorlarmış ben görüştüğüm var demiştim ilk ama snr değerlendir falan en azından gör dediler dünde geldi abim işte eve geliceklermiş haberi var mı ddi hayır dedim evimizi biliyorlarmıymış ki dedim.bilmiyorum ki ddi bende dedim onlar karıştırıyorlar galiba dedim ne işyerime nede bana bişey sölediler ben değilimdir o dedim yok yok sensin dedi biraz önce önüme geçti sordu dedi olar seni görmüş tanıyorlar dedi (ben daha hiç görmedim )ama gelmedi o başka biri geldi annemin kızlık arkadaşı önce ben seni oğluma alayım dedi snr yaşıt olduğumuz için vazgeçti başka birine yapmak isityor işyerime geldi patronda duymuş soruyo sabahtan kimdi o nereliydi daha önce hiç gelmedi hiç görmedim ya falan dedi bede annemin arkadaşı dedim snr patron dayanamadı ee dedi rahat edersin falan diyorya dedi bende evet bana koca buluyo dedim utanmadan dedim valla snr yüzü düştü düştü hıı dedii oğluda askerden geldi patronun istediler benii yaa üzülüyordur..daha snr biri var patronun arkadaşı heralde geçen günlerde muhabbet ettiler patronla sr cumartesi akşamı tekrar gelmiş beni faceden ve msnden eklemiş delil bıraktığı için hmen anladım ben bugünde söyledim patrona nasıl köpürdü nasıl köpürdü hesap sormaya gidicekti ben arada kalmam inş..

canım en son gün olması şartmı yaklaşık bir ay öncesine falan alsam sorun olmaz dime.
Birde o bir ay içinde yaptıklarım sık kullanılanlara falan eklenenler gidermi?
ınşallah düzelir bu siteler moralimi çok bozuyor görende yanlış anlayacak
:((

canım en son gün olması şartmı yaklaşık bir ay öncesine falan alsam sorun olmaz dime.
Birde o bir ay içinde yaptıklarım sık kullanılanlara falan eklenenler gidermi?
İnşallah düzelir bu siteler moralimi çok bozuyor görende yanlış anlayacak
:((

canım en son ne zaman bılgısayarın normalse o tarıhe al..
sanmıyorum gıdıcegını
bende denedım hıc bı resmım dosyam falan sılınmedı walla

ayy kızlar bugün düne göre hava daha iyi ..içim öyle titrediki dün engel olamadım kendime..

Cimcime sistemi geri yüklediğin mi belgelerin yani resim video vs gibi dosyaların silinmez. Güncellemelerin, son yüklenen porgramların gider. Virüs için en iyi çözümdür. Yaptın mı bakalım?. Çare oldu mu geri yükleme???

Back