Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Aslı sende durum ne kuzu?..
İkinciye geldiler mi istemeye?..
yoksa söz bile kesildi de benim haberim mi yok:):)
Öpüldün şeker...

Aslı sende durum ne kuzu?..
İkinciye geldiler mi istemeye?..
yoksa söz bile kesildi de benim haberim mi yok:):)
Öpüldün şeker...

2.ye istemeye gelmediler.
babam ben size haber vericem dedi.
babamın kararı bekleniyor..
babam vermiyoo beni yaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
bu haftasonu çağırabiliriz herhalde canım.
söz bayramdan sonra...
söz olurda ben anlatmadan dururmuyum kızzzzzz kaydirigubbakcemile3

Olmadı dichacım yaa bende vista yüklü en son 5 gün öncesini gösteriyo diğer tarihler çıkmıyo yada ben bi yerde yanlış yapmıyorum bilmiyorum.
ışimi bitirince nette bi araştırma yapıcam vistada nasıl yapıldığına dair bakalım sonuç bulabilecekmiyim...
Evet bugün hava düne göre daha ii nedense ben bugün daha çok üşüdüm :))

Cimcime bende de vista var. Sistem ve bakım - Yedekleme ve geri yükleme merkezi - geri yükleme noktası oluştur veya ayarları değiştir buradan bilgisayarı istediğin tarihe geri döndürebilirsin canım...

bugün o kadar yoğundum kii bütün günümü bir müşteriye adadım ama renk bile beğendiremedim...=(

slm güzeller...yağmurlu bir hava dışarıda içeriside pek sıcak olmasada inş.güzel birgün olur benim ve tüm sevdiklerim için

Günaydın kızlaar nasılsınız, ben ii değilim malesef akşam kendimi yaktım :))
Evet doğru akşam kendi ellerimle bacağımı yaktım, duşa girdim su kaynar akıyor bunu bile bile bacağıma tuttum daha doğrusu aklıma takılan bir konuyu düşünürken yanlışlıkla bacağıma tuttum.
Bian ne olduğunu anlayamadım acının nerden geldiğini çözemedim, sonra bi baktım bacağım kıpkırmızı saçımda sabunluydu durulayana kadar öldüm yaa bacağıma sıcak su değdikçe nasıl acı çektim bi bilseniz...
Çıktıktan sonra baktım su toplamış bende patlattım belki acısı geçer diye şuan sızlıyor (
Düşünüyorumda ya o an suratıma falan tutsaydım suyu
delikafadulden

aşıkmısın kızım yoksa ne düşünüyodun öyle kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatlım yaaa.. bi krem falan sürdünmü? :1hug:

kız aşık olsam hiç dert etmicem o anı hatırladıkça içim fena oluyo o acının bian nerden geldiğini anlayamadım :))
Cankızım seni burada görmek ne güzel :))
Ah aklım nerde bende bi bilsem...

Sen bu kaş bu gözle evde kalırsan kendimi hiç düşünemiyorum, yarın öbürgün nişan haberlerini görürsem hiç şaşırmam yane :))
Aslıhancım hayatımda başıma hiç böyle bişey gelmemişti, oturup ağladım ama inan acıma değil, nasıl böyle bişey yaptığıma bu günlerde böyle bariz hataları çok yapıyorum geçen günde 40bin liralık faturayı 400bin lira kesmişim Allah'tan patron son anda gördüde göndermedik. Allah bana akıllar versin başak dicek bişey yok malesef...

Aynı fatura hatalarını bende yapıyorum canım... :çok üzgünüm:
kafam dalıp dalıp gidiyo..
bende kendimi yakmam inş senn gibi kaydirigubbakcemile3
dikkat et kendne bebegm ya

Canım benim kötü bir dönemdeyim ondan olsa gerek, Allah ey kulum kendine gel diye bana msj verdi galiba :))
Cankızım hayırlı haberlerini duymayı çok isterim.
Kızlaar aranızda balık burcu olan varmı, bi konu açmışlar 2010'da herşey çok daha güzel olacakmış benim gibi sorunlu balıklarda ne çokmuş yaa, inşallah doğrudur :))

hoşgeldin hız şampiyonu :))
Naber napıyon, speedy artık 3dmax kursuna başladım, çok zevkli bir program şekerüm şimdi servis tabağı bide çay bardağı ödevi verdi hoca vereceğin ipuçları varsa değerlendirebilirm...
Tabi sadece bunlar değil masada bir yemek takımı olacak ödev bu...

Selam kızlar ben geldim
Cimcimemmmmm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Cankız hoşgeldin sende aramıza
Kızlar ya dün akşam bir şarkı dinledim hala onun etkisindeyim
Yonca lodinin emanet şarkısı
Sen benim içimdeki büyük yangınların adı
Ben senin gecendeki mavi yada günümdeki sarı
Sen benim şehrindeki bütün sokakların adı
Ben senin yüzümdeki çizgi dünündeki anı
Hadi kalk gel bul bi bahane

Birazcık heves biraz caesaret
ılk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emenet
Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves biraz caesaret
ılk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emenet

Dinleyin kızlar bakalım sizde beğenecekmisiniz

amanın Canım yaw Napıymmm Vallahi hiç sorma
Bugün şirkette kesin bi yasa geldi tüm sitelere girmek yasak çok sık giremiycee :bbo::bbo:
İyiyiymmm Vallahi Çok şükür Sevindim Max'e başlamana çok zevkli ve inanılmaz eğlenceli bi program Autocad tabanlı ama yapmayınca malesef unutabiliyorsun akannehirakannehir
Aklıma gelen bişey yok bende Kullanmıyorum artık
Yardımcı olabileceğim her konuda olurum canımm benimŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…