Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

oy oy kızım başlık parası olmadan olurmu bee ağırlığınca altın iste :))
Ay canım şaka bi yana çok sevindim valla, topicten biri evleniyo sonunda :))
Bizimkilere gelince ben kuzenime ulaşamadım en sonunda o bana ulaştı, çocuk sessiz sakin bişey diyo, ama aile olarak tam bize uygunlar diyo (gerçi az çok tanıyoruzda) ben araştırıp seni ararım dedi...
Belki bayramda Eskişehire giderim... Tatil kaç gün ya bilen varmı...

hmm tatil kaç gün blmiyormda bayram 26-27-28-29 kasımda yanı persembe cuma cumartesı pazar cnm 4 gun..
ınsallah damat adayı hayırlı olur :Saruboceq:
çifte dugun yaparzz kızzzz kaydirigubbakcemile3

valla kız :)) anam sende beni heyecanlandırıyon bizde tık yok kendi kendime gelin güvey oluyorum :))
Ya kuzenim çok güzel oldu bee, insanın evlenesi geliyo valla, kız limuzinle gelin oldu :))
Neyse ben çıkam artık herkese ii akşamlar...

valla kız :)) anam sende beni heyecanlandırıyon bizde tık yok kendi kendime gelin güvey oluyorum :))
Ya kuzenim çok güzel oldu bee, insanın evlenesi geliyo valla, kız limuzinle gelin oldu :))
Neyse ben çıkam artık herkese ii akşamlar...

tamm canım yarn devam ederız dedıkodulara kaldıgımz yerden..
ayy kıskandım kuzenını
darısı basımıza :gitme:
yaparız walla cıfte dugn sende ıstnbuldasn hem kaydirigubbakcemile3

canlarım gemişi pek okuyamadım ama sayfalara göz attım cimcimem seni çok karamsar gördüm..sakın üzülme canım geçiçek bugünlerin..

sinemcim hastaydın en son sen nasıl oldun..

aslıhancım istemeye gelmişler hadi gözün aydın darısı başımıza

corelcim..sen nasılsınn

dichacım buluşma güzel geçti demiştin öyle hatırlıyorum hadi bakalım hakkında hayırlısı

..ben ibrahim diye biri ile görüşücem dedim bizim dükkanın önünden geçti..beğenmedimden ziyade bana göre minyon çok ciddi ydi niyeti bide konuşmaları yani msjları öyle saçmaydı ki görmeden olmayacağını anlamıştım..bana yazdığı msj seni tebrik ediyorum lavanta 100 kız sen edemez eline su bile dökemez..ayy o akşam sinirlerim çok bozuldu dedeim iltifatmı ediyosun gazmı veriyosun belli değil..falan dedim işte olmayacağını söyledim..askerde olan gerçekten değer verdiğim eski sevgiim aradı evlilikten açıldı konu ben açtım işte..oda dedi 25 26 yaşında evlenmeyi düşünüyorum falan dedi öle öle derken konuşma ben zaten senin orayada gelicem dedi kaçırıcam seni dedi bende olmaz dedim daha snr önce doğru yoldan gideriz olmassa annen vermese gelirmisin benimle dedi =) bakarız dedim
bilmiyorum kafam karışık benimde birsürü insan gösteiyorlar ya saçma sapan konuşuyorlar ya fizikler uymuyo olmuyor bişekilde..ramazanada bi ara gaza geldim buraya geldiğinde görüşelim dicemtim ama o cesaretim kırıldı atamadım faceden msj..aslında o ince ruhluydu aklımda kaldı tanışamadan gitti yaa acaba nasıldı diyee hep içimde..bakalım hayırlısı

benim patronunda niyeti yok ödemeye neti..cnm sıkılıyor 1 haftada 2,kitabımı bitiriyorum zaten kısmetse 9 kasımda ehliyete yazılıyorum..evrakları hazırlıcam yarından itibaren..öleyle işte kızlar özlüyorum kısaca sizi.

ay kaç saattir açamıyorum şu kk'yı sinir oldum...
Slm kızlar nasılsınız....
Oy lavantam gelmiş ama göremedim, özletme kendini uğra arada...
Allahtan bizim net sınırsız yoksam kotayı hep ben aşarım :))
Karnım çok ağırıyo, çok fenayım yaa...
Şu rehl dönemini ağrısız atlatmanın bir yolu yokmuki yaa...

Hakikaten ya ne bu yavaşlık?!:olmaz:
Cimcimem huzursuzluğunun sebebi çıktı ortaya:roflol:
Aycha hoşgeldin tatlıma.s.

günaydın kızlaar yarım saattir uğraşıyorum açılması için yinemi saldırı yoksam...
Hakikaten dichacım malum oldu galiba :))
Yağmurlu bir ıstanbul sabahı, aman ne güzel
-tatlicadiarzu-

ben gene regl oldum 1 hafta arayla doktora gidicem haftaya
beni sorarsanız yaşamak güzel diyorum
ve ekliyorum Allah nazarlardan saklasın , kem gözlerin gözü çıksın :)

Oooo corelim bunları senden duymak ne güzel!:roflol:
İhmal etme sakın. Mutlaka git doktora. Strestendir belki...opuyorumnanaktan

Benim ruh halim dengesiz :)
bi çok iyi oluyorum bi mutsuz
bi rayına soksam iyi olacak
çevremdekiler tepe sersemi oldu zemuszemus

Selam kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
Bugün çalışsamda güne çok güzel başladım umarım bütün günüm böyle geçer :Saruboceq:
Aslhnkyk senin adına sevindim canım
Cimcimemmmmm hayırlı olsun bakalım
Dicha sen nasılsın canım
Corelim çok geçmiş olsun ihmal etme canım mutlaka bir doktora görün
Lavantam iyiyim canım iyileştim sürekli vitamin kullanıyorum

Merhaba canlarım ..
Kararımı verdim ..
Haftaya ıstanbul'a dönüyorum ..
Hayata sil baştan yeniden başlayacağım ..

Slm kızlar sonunda düzelmiş burası sinir oldum yaa..
Kafam o kadar dağılmışki corel doktora gidicem diyince neden gidiyoki diyorum kendi kendime oysaki nedenini yazmışsın.
Bu gün tatildi akşama kadar annemle konuşmadan temizlik yaptık, küsüzya :))
Çok inatçı bir annem var hadi ben çocuğum oda benimle çocuk oluyo. Ağır ağır koltukları tek başına kaldırmaya çalışıyo inadına beni çağırmıyo ah anne ah şimdi ben varım dayanamayıp sana yardım ediyorum ya sonra...
Corelim anladığım kadarıyla pek ii gelişmeler olmamış, dön be corel kim senden değer
li olabilirki...

günaydın kızlar ben geldim...

nasılsınız bakalım sizleri çok özledim valla güzel haberlerle geldim size..

dedim ya net kesildi kımset değilmiş dedi ve gitti diye bir kişi işte onunla konuşmaya balşadık tekrar ben cesaretimi topladım ve ona buraya geldiğinde görüşmek istediğimi yazdım..oda netteymiş o sıra bidaha öyle konuşmaya devam ettik beni görmeye geldi boyu posu iyi yakışıklı değil ama romantik sanırım güzel şeyler yazıyor bakalım inş.gönlümü çalar

sizler neler yaptınız bakalım

sinemcim iyileşmene sevindim canım

Lavantam hoşgeldin bıcırım...
Anam ben sana yetişemiyorum:)
Hadi hayırlısı..
Ne diyeyim bilemedim:)

hoşbuldım dichacımm..aslında yetişilmicek bişey yok birileri hayatıma girmeye çalışıyor ya giremiyor ya giriyor hemen çıkıyor..şuan konuştuğum kişi 2 sene önce tanıştırmışlardı ben elektrik alamadım diye geri çevirmiştim faceden slmlaştık derken telefona çevirdik görmeye geldi falan işi iyi kendide iyi yaşı başı oturmuş biri hadi hayırlısı diyorum

Lavantam görmeye geldi demişsin. Başka şehirde mi yaşıyor o?..

Lavantam sende evlenemezsen varya bizi hiç düşünemiyorum, önün arkan sağın solun dolu be canım...
Sendeki şeytan tüyünden de farklı bişi galiba :))
Neyse önemli olan senin için hayırlısı olması, hepsini dene canım beğenmezsen elersin...
Dicha sen naptın tam gaz devam galiba...
Corelim döndünmü?
Sinem şekerüm senden naber, bendenizde bi gitti pir gitti...

Back