Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Evet cimcimem tam gaz devam:)
Allah sonumuzu hayretsin:):)
:Saruboceq::Saruboceq:

Lavantam görmeye geldi demişsin. Başka şehirde mi yaşıyor o?..

aynı ilin başka ilçesinde işi nedeni ile zaten ilçenin köylerinde birinde doğmuş öyle yani bende tam olarak bilmiyorum dün günaydını ben attım cvpladı daha snr saat akşam 9 oldu hala tık yok bende yazdım yine yoğunmusun diye öyle cvp verdi yeni çıkmış işten ama hep aklımdasın diyo bilmiyorum pek parlak bir gelecek göremiyorum bundada..hayırlısı boşverdim bugün itibari ile ben üzerine gittikçe istedikçe olmuyor ben bişeyler olsun diye uğraşmıcam artıkdelikafaduldendelikafadulden

burdada hava bir yağmurlu bir yağmurlu şemsiyemde yoktu sırılsıklam oldum gelene kadar...kötükedihüsokötükedihüso

günaydın kızlar donuyoruum, otobüs geç geldi durakta tam 20 dk bekledim.
Havanın bu kadar soğuk olacağını tahmin edemeyerek bi ceketle çıktım, Allahtan şemsiyemi almışım.
Kendimi biran şubat ayında hissettim bu ne soğuk
:sinifsinif:

Günaydın kızlar
Lavantam cimcimemmm doğru söylüyor eğer sen evlenemezsen biz hiç evlenemeyiz kaydirigubbakcemile3
Dicha canım hakkında hayırlısı umarım gönlünden geçen olur :Saruboceq:
Cimcimemmm sen nasılsın haklısın canım havalar iyice soğudu işyerinde kombiyi çalıştırmaya başladık patronlarımda haklı çünkü tek eleman ben kaldım bende hasta olursam ne yapacaklar kaydirigubbakcemile2
Cimcimemmm senin kurs hocan ne oldu?
Bende bir değişiklik yok evden işe işten eve bu arada kimseyi göremiyorum ki iş yerime gelenler ya evli oluyorlar yada patronlarımın arkadaş çevresi oluyor
Benim birini bulmam biraz zor :bbo:
Bende bendenizzi çok özledim acaba ne zaman gelecekler?

Ya sinir oldum şu kombi olayına bizim patron bu konuda cimri dün artık sıcak suyu açalım dedim üstüne laf getirdi bugünde gelmedi beyefendi ben zaten kansız olduğum için ellerim hiç ısınmaz petekler yanmayıncada iice üşüyorum. Pazartesi konuşucam artık...
Sinir olduğum konu şu acaba evlerinde de böyle cimrilikler yapıyolarmı, çoluk çocukları donuyormu eminim onlara kıyamazlar, ama biz hasta olsak bile izin almaya çekiniyoruz...
Sinemcim kurs hocam çok şeker yaa tabi aramızda bi şey yaşanamaz, dün çok komikti :))
Dün birçok kişi tatil diye gelmemiş bizde 3-4 kişiydik o nedenle ders yapamadık, sorularınız varsa yanıtlayabilirim dedi. Bende bi soru sordum adam takıla takıla 2 saatte anlattı. Arada bir konuşurken takılıyo ama ders anlatırken çok ii, soru sorduğumda takılıyoya çok komik geliyo bana :))
Bu kurs çok ii geliyo bana hem arkadaşlarım çok ii derslerde matrak geçiyo hergün olsa hiç of demeden giderim yani...
Nedense bu aralar eve gitmek hiç içimden gelmiyor, akşam yarım saatlik yolu 1,5 saatte gittim...
Sorunlarımı sadece kuzenimin eşine anlatıyorum, oda seninle bir psikologa gidelim dedi, aslında büyük sorunlarım yok fakat sorunların birikimi beni bu hale getirdi. Ortada bişey yokken ağlamaya başlıyorum, eve giderken kalbim yerinde çıkacakmış gibi çarpıyo oysaki heyecanlanılacak bişey yok...
Neyse yaa başınızı ağrıttım kızlar mazur görün bu sorunlu arkadaşınızı...

kızlarr yaa hadi muhabbete koyulalım...
ben neler yapmak isityorum biliyormusunuz ehliyete yazılıyorum yaa onu tek seferde geçmek taksidim var 150 tl onu kapatmak kendime ve kardeşime mont ve ayakkabı almak kendime pantolon almak bol bol alışverip yapıp kenarada para koyabilmek..bide artık sevmek istiyorum size dedim ya konuşuyorum diyr artık konuşmak istemiyorum ne kadar karakterszi bir kişilik oldum sanırım benimde psikolajik desteğe ihtiyacım var dün akşam ağladımm kendi kendime artık ortada bişley yoktu yanii bizim topik elde gidecekk kocaya derken hepimiz psikoja gidicez heraldeeeee

boşverdim bugün itibari ile ben üzerine gittikçe istedikçe olmuyor ben bişeyler olsun diye uğraşmıcam artık
Hıh işte. Anahtar kelimeler bunlar. Hayatta neyin üzerine düşersen bir aksilik çıkıyor. Onun için rahat bırak. Biraz boşver. Ayrıca koca yerine psikolog'a gideceğiz yorumuna çok güldüm. Sabah sabah kopardın beni:roflol::roflol::roflol:

Cimcimem eğer faydası olacaksa bir görün psikolog'a... :1hug: Bak tel numaram var. İhtiyaç duyarda aramazsan keserim seni.:mymeka:

Corel nan mutluluk çok yakışıyor sana.delikafaduldendelikafadulden

Sinem canım benim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.opuyorumnanaktan

Kızlar pek güzel yağmur yağıyor İstanbul da. Kışa bayılıyorum. Az önce çıkıtm dışarı ıslandım. Birazdan yine çıkacağım. Penceremi açtım yağmurun sesini dinliyorum. Allah dışarıda çalışanlara ve evsiz olanlara kolaylık versin. Hava soğuyunca aklıma hep onlar gelir; üzülürüm:çok üzgünüm:

slm kızlar havalar çok soğudu, akşam düğüne gittik milletvekilleri faln vardı gidip masalarına bi yumruk vurup çok şey vadettiniz hani nerde diyecektimde gelin ve damada ayıp olmasın diye yapmadım...
Annem bu sabah yine bağırıp çağırdı :)) Neden böyle yapıyormuşum hayırsız evlatmışım içim o kadar acıyorki. Ağlamıcam diyorum yine tutamıyorum kendimi böyle daha mutluyum onlara ders vericem diyorum ama beni anlamamakta ısrar ediyorlar...
Neden çekip gidemiyorumki buralardan...
Bugün kurs olması bana avantaj sağladı, çıkıp gezmiş olurum....
Lavantam valla haklısın benim aslında bi kaç ay Bakırköyde kalmam lazım...

dicham mutluluk güzelleştiriyor insanı ..
emme burdaki kızların deyimiyle o kadar tutkulu ve çok seviyorum ki ..
buda peeşinde paranoyaklıkları getiriyor :)
mutluluklarım kısa sürüyor
ya beni boğacak adam ya ben onu :)
hepimiz , hep çok mutlu olalım inşallah

Amin corelim amin...:Saruboceq:
Valla msnde de yazdım sana.
Kişisel iletilerin bitiyor beni:jeyyar:
Ne aşk be:içelim:
Mutluluğun azalmasın artsın bitanemopuyorumnanaktan

Amin corelim amin...:Saruboceq:
Valla msnde de yazdım sana.
Kişisel iletilerin bitiyor beni:jeyyar:
Ne aşk be:içelim:
Mutluluğun azalmasın artsın bitanemopuyorumnanaktan

İNŞALLAH KUZUM İNŞALLAH
hepimiz çok mutlu olalım ..
bu adam bana bişiler yapıyo ya mafoldumben
çok sinirlensem bile yumuşuyorum ..
dün çocuk gibi azarladı beni yanında başkasıyla mesajlaşıyorum diye ..
delirdim ama 2 saat sonra yumuşadım sabah uyanır uyanmaz aradım hemen ..
neymiş efenim onun yanında sadece onla ilgilencekmişim neymiş o cırt cırt mesaj ..
opuyorumnanaktan
kimyamı değiştirdi herif ..
ben gibi sert hatunuda barnanda oynatıyo ya aferin diyoru ona sadece kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm

corelcim siz barıştınızmı cnm hep onunla ilgilenmeni isityor hadi hayırlısı

cimcimecim bakırköye giderken benide çağır arkadaş oluruz birbirimize..

dichacım hayırdır inş...,

sinem ve bendeniz hadi gelin gayrııı

ben de dün bir hasta oldum bir hasta oldum ki ramazanla buluşucaktık..gelme ben çok hastayım dedi o gün ne aradı ne sordu en ben yazdım yine nasılsınız diye cvp gelmedi sabahta günaydın prensesler anlamadım ben bu işi..hep aklımdasın bunu bil diyor ama inanmam için sarfetmek yok..neyse size rüyamı anlatayım rüyamda yeşillik dağlık bi alandaydık beton dökmüşler yanımda bikaçkişi daha var ben orada diyorum ki artık aşık olmak isityorum rüyamda( bile isyan yahuu) sonra hızlı hızlı koşan at atı görünce mest oluyorum çok güzel bir attı snr yaşasın aşık olcam diyorum at geçti ya rüyamda..neyse biz yürümeye başlıyoruz peşimizden kurt m köpekmi ne geliyor bizi bahçeye kadar takip ediyor gitmiyor ordan snr ananem bana kağıt para veriyorr ben almıyorum annem alsana kızım diyor alıyorum dayımda cüzdanını çıkartıp 10 tl veriyorr öle gerisi yok hadi hayırdır inş...

günaydın kızlar...
Corel ya siz barıştınızmı ben bişi anlamadım valla...
Dichacım umarım sıkıntın büyük bir sevince dönüşmüştür...
Lavantam hayırdır aslında rüyan güzel ananen yaşıyormu?
Günaydın umudum nasılsın...

evet geldiğim ilk gün barıştık.. bende bişi anlamadım.. hayrolsun diyorum başka bişi demiyorum.. akışına bıraktım hayatı.. her sölediğim yanlış çıkıyor bu ilişki hakkında.. artık yorum yapmayıp, anı yaşıycam.. sonrasınıda görücem bakalım..

bencede nerelerdesin sen uzat bakim kulağını çekiciim :))
Hayat nasıl bir değişiklik varmı
:jeyyar:
aynı devam değişiklik yok cezam neyse çekerim ama kulağımı çekme soğuktan donuyor zaten kış geldi:(
corel barışmışsın hayırlı olsun

Back