Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gonzelescimm bugün sende moralsiz başladın sanırım güne..bende moralsizim bugün..bian önce yerimi bulsamda gitsem beni çok seven ve benimse çok sevdiğim birine..kimse karışmasa mutl mesut yaşasakopuyorumnanaktan

Hayır :olmaz:
Aslında çok neşeli başladım erdemin erkek kardeşi askerden aradı onn sesi ile başladım
Çokta mutluyum delikafadulden

Slm kızlar nasılsınız...
Dün kuzenimin çeyizini sermeye gittik, çok güzel oldu kutu gibi bir ev...
Nasıl heyecanlı bir bilseniz, çok mutlu (Allah bozmasın) onun adına çok seviniyorum, aynı zamanda bu heyecanı henüz yaşayamamış olmaktan dolayı üzgünüm :((

Günaydın kızlar
Cimcimemmm sende tadacaksın demekki zamanı var tatlım
Speedy nasılsın canım kızlar hep söylüyorum kaderinizde olan kişi karşınıza çıktığınız onu her haliyle beğeneceksiniz yerimseniben

sinemcim naıslsın cnm...

cimcimecim inş.allah o günleri sana da bizede gösterir

Dün çok komik bişi oldu zaten..
Ben ve kuzenimin arkadaşı yatak odasını düzenliyorduk, kaynana geldi dediki yatağı tek nikahlı ve mutlu biri yatağı yapacak dedi...tabi bizde kalakaldık...
Ben bağırıyoum odadan tek nikahlı ve mutluları alalım diye :))
sonra ablam ve gelinimiz yaptı yatağı...
Çok komikti yaa apar topar çıkardılar bizi dışarı, bak diyorum bekar olanlar heryerde böle dışlanıy :))

Dün çok komik bişi oldu zaten..
Ben ve kuzenimin arkadaşı yatak odasını düzenliyorduk, kaynana geldi dediki yatağı tek nikahlı ve mutlu biri yatağı yapacak dedi...tabi bizde kalakaldık...
Ben bağırıyoum odadan tek nikahlı ve mutluları alalım diye :))
sonra ablam ve gelinimiz yaptı yatağı...
Çok komikti yaa apar topar çıkardılar bizi dışarı, bak diyorum bekar olanlar heryerde böle dışlanıy :))

ne kaynanaymış o öyle... kaydirigubbakcemile3

evt bekar olmak kötü dışlanmak istemiorum artıkkkkk :bbo:

cimcimecim cahillik heryerde cahillik ne alakası olabilir ki bekarın yatağı yapmasıyla bide böyle şeyleri adet ediniyoruzz..ne kadar çok komik desede insan insanın içi burkulur yaaa =(

evet haklısın bekar olarak diğer işleri yaptım ama en çok ben yoruldum...
Kaynanalar yaşlı, evliler hamile ve çocuklu ama bekarlar genç ve dinamik her işi yaparlar, bütün ağır yükleri kaldırırlar...
Ah ahh bazen ablama o kadar özeniyorumki, hamile ya bütün herşey bana bakıyor hem onun evinde hem bizim evde :))
Adetlerinede saygı duydum zaten bişey demedim, paşa paşa çıkıp diğer işlere baktım :))

sevimli hoşgeldin..inşallah evlenirsin cnm..ve senin için en hayırlısı o olur...

günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Benim kendimnen ilgili yazcek bişeyim yok, malum evdeyim hiçbir etkinlik yok şuan monotonluğa devam...
Evde kalmakta güzel yaa ben seviyorum, çalışmaktan çok bıkmışım...

günaydın kızlar nasılsınız bugün...
Benim kendimnen ilgili yazcek bişeyim yok, malum evdeyim hiçbir etkinlik yok şuan monotonluğa devam...
Evde kalmakta güzel yaa ben seviyorum, çalışmaktan çok bıkmışım...

günaydıın...
walla bnde suan snn gbı evde olmk ıcn neler vermezdmm
iş iş iş uuf...
saat dha 10bucuk gıdp yatsana kız kaydirigubbakcemile3

Back