• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

vereceğim tepkiden korkuyorlar.
çünkü hayatıma müdehale edilmesini veya kararlarımın tartışılmasını sevmem.
sert bi yapım vardır , bunu bildikleri için sormuyorlar.
yani tülay evlenmiyorsa bir bildiği vardır diyorlar.

ama bildiğim tek şey aradığımı bulamamış olmam.

vereceğim tepkiden korkuyorlar.
çünkü hayatıma müdehale edilmesini veya kararlarımın tartışılmasını sevmem.
sert bi yapım vardır , bunu bildikleri için sormuyorlar.
yani tülay evlenmiyorsa bir bildiği vardır diyorlar.

ama bildiğim tek şey aradığımı bulamamış olmam.

aynen sen de benim gibisin demek ki kaydirigubbakcemile5
güler yüzlüyümdür ama kızıncada fena oluyorum :kızgın:
kaydirigubbakcemile3

kızlar geldim ben müşterim geldi onlarla ilgilenirken saat olmuş 2 çok çabuk oldu..neyse olsun olsunda eve gideyim.hihoyyyttülay cnm bende merve şu durumda en iyimis sensin sanırım kimse sormuyor ne güzel banada sormasalar keşkem iyi bi yöntem şu saatten snr yapsam fayda görürmüyüm kiidelikafaduldentuğçecigim inş.sizde en hızlısından kavuşursunuz :Saruboceq:bendeniz cnm arkadaş olduk mu biz gönderdim kabul ettin mi:uhm:

valla 30'a o kadar az kaldı ki ..
depresyona giricem bu yüzden :çok üzgünüm:

ayy ayy sorma bu gidişle otuzuma bende merdiven dayarım tek başıma senağlamaallah kimseyi tek bırakmasın şu gençliğimizin en güzel günlerini sevdiğimizle geçirelim allahım ne olur koca göndersen

ayy ayy sorma bu gidişle otuzuma bende merdiven dayarım tek başıma senağlamaallah kimseyi tek bırakmasın şu gençliğimizin en güzel günlerini sevdiğimizle geçirelim allahım ne olur koca göndersen

kocadan geçtim düzenli bi ilişkim olsun bari :jeyyar:
olmuyor yahu olmuyor ..

valla 30'a o kadar az kaldı ki ..
depresyona giricem bu yüzden :çok üzgünüm:

canım o deprosyon bende de var.. hayat kaygıdan ibaret oldu ben de benneyaptımki

kızlar geldim ben müşterim geldi onlarla ilgilenirken saat olmuş 2 çok çabuk oldu..neyse olsun olsunda eve gideyim.hihoyyyttülay cnm bende merve şu durumda en iyimis sensin sanırım kimse sormuyor ne güzel banada sormasalar keşkem iyi bi yöntem şu saatten snr yapsam fayda görürmüyüm kiidelikafaduldentuğçecigim inş.sizde en hızlısından kavuşursunuz :Saruboceq:bendeniz cnm arkadaş olduk mu biz gönderdim kabul ettin mi:uhm:

evet canım kabul ettim a.s

aynen aynen corel katılıyorum sana pazar günü parka gezmeye çıktık burası küçük bi ilçe olduğu için parkı var büyük oraya gidilir cafede oturulur bizde rutin parka çıktık normalde teklif alırdım ama artık teklifde gelmiyor boş döndüm eve..=( bakalım bu pazarda düğün var mahallede kısmet artık ordada teklif gelmesse kesin kısmetimi kapattılar bu neya bu kadar teklif almadan uzun bi süre geçirmemiştim hiç

yanlız değilsin ben sevgili bilem bulamıyorum yetişirim sana 9 yıl dediğin nedir ki bi çırpıda geçiyo aynı 20 ye nasıl geldim anlamadığım gibi

ben burdayıım.. film izliyorum netten sengözlerimebaksanab
sizi de dinliyorum tabi bu arada :1rolleyes:

Sen bana yetişirsin bende benden büyüklere yetişirim.
yıllaar çok hızlı geçiyor.
ve insanın aradığını bulamaması çok acı
artık o büyük aşklar sadece filmlerde diyorum ..

Sen bana yetişirsin bende benden büyüklere yetişirim.
yıllaar çok hızlı geçiyor.
ve insanın aradığını bulamaması çok acı
artık o büyük aşklar sadece filmlerde diyorum ..

mantık evliliği yapmayı düşündün mü hiçCADIARZU

Back