Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

gunaydin81f672gn1.gif

umudum sanada comaman günaydınn

sinemcimm üzülmemek eldemii =)

cimcimecim nasıl yapılıyor kitap takasıı

kaydirigubbakcemile3 bu başlık güzelmiş demek yalnız değilmişiz,evet sanırım bende bu gidişle evlenemiyeceğini düşünenlerdenim,yani görüştüğün insanların olması yeterli olmuyormuş,ne zaman denk biriyle karşılaşırım merak ediyorum,yok kimseye ısınamıyorum ya,kimse evlenilecek kadar sevimli gelmiyor bana,bendemi var bir anormallik,tamam beklentilerimin seviyesinide düşürdüm,artık monaco prensi beklemiyorum:delphin: şaka bi yana ama hiçmi şöyle aklıma ve gönlüme hitap eden çıkmaz:çok üzgünüm: hadi onuda geçtim çevresel unsurlar! yokmu bişiler şekerim,ne zaman davetiyeni alcez,ne vakit düğününde göbek aticez,yok ben senin yaşında 2. çocuğa hamileydim,yok vıdı vıdı yok bıdı bıdı,aayyy yeter gelmeyin üstümeÇok üzgünüm çoook,çalışan olduğum halde(bir bahanem var nasılsa) bu muameleye maruz kalıyorsam çalışmayan arkadaşlara Allah kolaylık versin[/QUOTE

aynennnn katlıyorum bende merak içindeyim

kızlar ben geldim =) pazar pazar hiç adedim değildir ama özle dim nan siziiii klavye bozuk idare edin arkadaşlar size havadislerim var tarık bey msj attıı iyi düşün ben olmasını isityorum seninle dedi =) ve cumartesi akşamı dügüne gittik ya ben birini çok beğendşim ya ben göbek atıyordum tam alaydan çıkarken takı kuyruğunda bana bakıyordu sonra arkamıza geçti daha da sonra karşımıza ve bizim mahelleden bakalım elini çabuk tutrsa onunla sevgili olanbilirim =)

off kızlar offff benim derdimde aynı aslında karışık evlenmeye 1 ay kala erkek arkdaşım kıskançlık yüzünden 7 yıllık ilişkimize bitti dedi ama 24 gün geçti aradan şimdii msjalr falan yazıyo ama sanırım bu gidişle bizde evlenemeyeceğizzzzz

Günaydın kızlaar nasılsınız herkese güzel haftalar diliyorum...
Lavantacım senin hızına yetişemiyorum :))
Kitap takasına gelince bi forum açıldı takas ile ilgili bende takas yapmak istediğim kitaplarımı koydum bi arkadaşta istedi, değiştik şimdi :))

günaydın kızlarrr...cimcimecim peki kargoyla falan mı değiştiniz kitapları..kusura bakma anlamadım birtürlüCADIARZUyerimseniben

cimcimecim yaa dua edin o çoçuğu çok beğendim sanırım oda beni beğendi inş.hayta biri değildirde sevgili oluruzzz...:Saruboceq::Saruboceq:

Aslında arkadaş çanakkaledeydi önce kargoyla gönderelim dedik, sonra ıstanbula gelmeye karar verince takası yüzyüze yaptık...Sana şimdi link atarım...
Yeni sevgili adayında hayırlı olsun...

Hayırlı ve bol sevmeli sevilmeli haftalar..opuyorumnanaktan
Haaaa.....evlenemeyenler üzülmesin sizden önce üzülecek ben varım yaşım34... buçuğuda cvar.....kaydirigubbakcemile3

bugün en ii haber senden geldi bendenizcim sevindim sorun olmadığına :))
Deryacım ne yaparsak yapalım kısmetten öteye gidemiyoruz, o nedenle kısmetimizi beklicez sanırım başka alternatifimiz yok malesef...

derya hoşgeldim cnm.inş.sende bulursun gönlüne göre birini..
cimcimecim takas yapıp kargo ücretine kadar yeni bir tane almak daha mantıklı değilmi en az 5 tl çünkü kargo parasıı ..linkide açamadımm..ve sevgili adayı ahh ahhh olmasını dilerimopuyorumnanaktanşuan sadece cumartesi akşam bakışmasından başka bişey yok ortada belki böylede kalır gerçekten beğendiyse devamı gelirr beklicez görcezz

yok lavantacım ben tanesine 10tl verdiğim kitapları hiç para ödemeden aldım...
Zaten onun hesabını yapıyorum genelde 2 yada 3 kitap takasa yapınca zarar olmuyor aksine çok ii oluyor, hemde kitaplar değerleniyor...

Back