Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

deryacımm allah razı olsunn.inş.hepimiz mutlu olalım..bendenşizcim sen nasılsın tatlımm dün bende bir sorun olmadı ama pek giremedim yine bugün hava güzel yaaakşam tatsızlıklar oldu ama şimdi iyiyim çok şükürrr

bendeniz cnm inş.kısa sürede aylatırsın dönemsel bişeydir ..çok merak ettim yaa arada gir haber ver üzülme takma kafana hiçbişeyii

Günaydın canlarım nasılsınız...
Bende aynı huzursuzluk devam ediyo, nereye kadar gider bilmem...
Bendenizi çok merak ediyorum yaa naptı neoldu acaba??
Lavantacım sen ne yaptın??

Selam kızlar nasılsınız
Bendenizz umarım iyisindir seni çok merak ediyoruz umarım en kısa zamanda görüşürüz
Cimcimemmm hayırdır inş.

bilmiyorum sinemcim yaa neden böyle olduğuma anlam veremiyorum, bu sene biraz zor bi seneydi belki onun etkisi olabilir diye düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor...

cimcimem yaa boşver hiçbirşey için üzülmee çok zor biliyorum ama vurdumduymaz olmak en güzelii ...
allah bize öyle bir eş nasip etsin ki baba evinde çektiğimiz tüm sıkıntıları unutalım ..
annemin bugün doğum günü anneme bugün dedim annecim ne hediye alayım..oda bişey istemiyorum siz iyi olun dedi:gitme:sonra arkasından da sen tarıkla evlen başka bişey istemiyorum demez mi:oklava:

cimcimen annem tanımaz etmes konuşmuşluğu yok..sadece sormuş iyi aile demişler o ilk ondan ısındı sonrada evi varmış ne istersem yapacaklarımış yaa ona tav olduu..işi gücü var diyor seversin diyorr hayır diyorum sen kimi sevceksin diyorr...fisfisfishakkat ya ben kimi sevicem

Cimcimemm biraz rahat ol canım hiç birşyi kafana takmamaya çalış her ne kadar becerebilirsen tabiki
Lavanta annene anlat tarık'ın sana biri olmadığını herşeyin maddiyat olmadığını annen sonuçta senin kötülüğünü istemez rahat bir yaşam sürmeni ister ama mutsuz olmanıda istemez sonuçta canım tarık ile ilgili düşüncelerini, korkularını ve şüphelerini anlat canım

Back