Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bendenizicm adaylarda bazen sadece bakışmayla kalabiliyor inş.buda onlar gibi olmazz çünkü bayramdan snr taşınmayı düşünüyoruz aynı mahalledeyiz sabahları bazen karşılaşıyoruz taşınınca göremez beni teklif edeceği varsada etmezz...offf be lavanta ne kadar detaycısınn benden korkulur heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3neler düşünüyorumm

deryaa cnm kısmetin uzuklarda sanırım..zamanı geldiğinde inankii allahtan başka hiçbirşey mani olmaz..

bendeniz hayatım..varya biri ile bişeyler olmasını isitiyorsan çok sosyal olmalısın evde oturarak birisini bulmak çok zor.yani bi yerden bi kere geçiceksin iki kere geçiceksin yani kısmetinin görmesi lazım seni gerçi ben.şöyle inanıyorum eğer bir insan bir insana yazıldıysa onları bir araya getiren bir vesile mutlaka olur..şimdi yazdığım çok tesatlık var ama anlatabilmisimdir inşallah

lavantacım önceleri bende senin gibi düşünüyordum ama şunu farkettim ki aramakla bulunmuyo. kısmetse gelir bağdattan yemenden, kısmet değilse ne gelir elden demişler. yani kısmetinde varsa bişeyler gelir seni bi şekilde bulur zaten...

Bendeniz sana katılıyorum..
Ablam bu konularda çok katı biridir, yani evlenmeden önce asla erkek konularına girmezdi, yolda yürürken kafasını kaldırıp etrafına baktığını bilmem (gerçi bende öleyim ama :)), annemden habersiz asla başka bir erkekle görüşmezdi, kendince hep eski adetleri uygulardı ve 29 yaşına kadar bekledi...Ama noldu eniştem geldi onu buldu, hemde sülalenin en sevilen damadı konumunda şuan (aman nazar değmesin :))
Yani kısmetin nerede olursan seni gelip bulur...

cimcime ablanın evliliğine maşallah diyelim :)
aynen arayarak evet bi çok insanla tanışırsın ama genelde onlar senin kısmetin olmuyo. üzüldüğünle kalıyosun çoğunlukla. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

CADIARZUCADIARZUyaa bilmiyorum iştee ama inşallah allah birilerini yazmıştır kaderimize..çünkü hepimizin sevgiye sevilmye aşka ihtiyacı varr

evet sevilmek ve sevmek doğamızda var bu nedenle ihtiyaç duyuyoruz, ama sonunda üzülmekte var...
O nedenle herşeyin hayırlısı diyorum, bende aslında umutsuzum canım çok sıkılıyor, yani artık birileri olsun hayatımda istiyorum ama demekki zamanı var...

Selam kızlar
Bendeniz canım benim sorunun çözülmesine çok sevindim :1hug:
Cimcimemmmm üzülme zamanı vardır
Bende aslında istyorum hayatımda biri olsun ama henüz kimse yok :delphin:

kızlarr yaa tarık msj atıp duruyor olmaz diyorum anlamıyor.ben seni seviyorum ve yemin ederim kimseye bu kadar yalvarmadım diyor..yuva kurmak istiyorum diyo ve ben ona sen yalancısın bile diyemiyorum istemiyorum dedim sevemedim dedim.bianda neden soğudun diyor halbuki açıklamasınıda yapıyorumanlamıyor bıktım ve başıma ağrılar giriyor

ayy bendenizcim ben harikayım sen nasılsın bi genelde bekar kızlar topiğindeyiz sende gel yanımıza buraya pek gelen olmuyor ben dahil terkettik az geliyoruzz..sende gel muhabbet çok güzel bebem

Ben nerdeyse 27 olacagim ama hala görünürde birsey yok. Benim artik hic umudum yok, cok sanssiz oldugumu bugün bir kez daha anlamis oldum.

şööle diğer topiklerede göz gezdirince,aman yok iyiki henüz evlenmemişim diyorum artık 3-4 günde fikrim değiştizemuszemus kazancımın tadını çıkaracam beee:)kaydirigubbakcemile4 ama diğer yandan sevmekte sevilmekte yemek içmek gibi duygusal bir ihtiyaç arkadaşlar...

Ahsenımcım yaŞ kaÇtı senın geÇmıse bakmadım yazıp yazmadıĞını bılmıyorumm..ama sevmekte sevılmekte ıhtıyaÇ haklısınn.ınŞallah sever sevılırsın

günaydın canımcım...
Sabah sabah canım sıkıldı...Eski iş arkadaşlarımı gördüm face'ye resimlerini koymuşlar...
Üzüldüm çünkü ben her zaman onları arayıp sorarım, beni bi kere bile aramadılar, gittikleri gezi benim sayemde oldu, ama beni çağırmadılar
:gitme:

Back