Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kaydirigubbakcemile3 bu başlık güzelmiş demek yalnız değilmişiz,evet sanırım bende bu gidişle evlenemiyeceğini düşünenlerdenim,yani görüştüğün insanların olması yeterli olmuyormuş,ne zaman denk biriyle karşılaşırım merak ediyorum,yok kimseye ısınamıyorum ya,kimse evlenilecek kadar sevimli gelmiyor bana,bendemi var bir anormallik,tamam beklentilerimin seviyesinide düşürdüm,artık monaco prensi beklemiyorum:delphin: şaka bi yana ama hiçmi şöyle aklıma ve gönlüme hitap eden çıkmaz:çok üzgünüm: hadi onuda geçtim çevresel unsurlar! yokmu bişiler şekerim,ne zaman davetiyeni alcez,ne vakit düğününde göbek aticez,yok ben senin yaşında 2. çocuğa hamileydim,yok vıdı vıdı yok bıdı bıdı,aayyy yeter gelmeyin üstümeÇok üzgünüm çoook,çalışan olduğum halde(bir bahanem var nasılsa) bu muameleye maruz kalıyorsam çalışmayan arkadaşlara Allah kolaylık versin

Merhaba
Bende 37 yaşındayım :dance:.Zamanında aynı soruyu bana soranlara " kabul ediyorum artık ben evde kaldım "dedim şimdi kimse sormuyor zemuszemus.Benim başka bir problemim var işyerimdeki herkes benden en az 8 yaş küçük bende fiziki olarak 27-28 gösteriyorum çocukların askıntı olmasından çokkkk sıkıldım.Herkese " Ben 37 diyim" demekten gerçekten yoruldum:umursamaz:

bu topice içim ısınıyor,
ciddi bir ilişki içinde olmama rağmen -bu gidişle evlenemiceğim- diyebiliyorum bazen.Hep Sabır sabıırr .. ınş sonu selamet olur sevdiceğimle.
Yaşımı soranlara kızıyorum artık :D
Bir de etrafımda yaşıtım çok böyle. Ailesi ve çevresi evlilik baskısı yaparken doğru kişiyi bulamamış olmanın yalnzlığı ile yaşayan arkadaşlar... Bazen doğru kişiyi bulmak da yetmiyor, tüm olumsuzluklar karşınızıa dikiliyor, aileler istemiyor ya da uygun görmeyenler oluyor vs.
Amaan ben de sabah sabah iç sıkmaya geldim sanki. :P

kızlar yei gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..gerçekten ne kadar zor ya sevebilceğin insanı bulmak bende sıkıldım artık gerçekten sevgilim olsun hayaller kurayım isityorumm..

benneyaptımkibenneyaptımki:çok üzgünüm: sevgi bir masal belki bir ruya uyanmak istemesekde uyandiriyorlar:çok üzgünüm: kiymetimizi bilmeyen erkekler catlasin ne diim

günaydınn canım arkadaşlarımmm

monia hoşgeldin...çok içli yazmıssın sanırım yaralısınna.s.

Günaydın kızlar bi erkek arkadaşım var ama evleneceğiz diyor daha askerlik falan yok hep iyi bi iş sonra askerlik sonra evlilik diyor kendi yaşıda 26 ben 23 off bende 30unda evleniriz diyorum. Bakalım. Bende benim yaşım küçük acelem yok diyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum en azından bi yüzük takalım falan desem mi?

Günaydın kızlar bi erkek arkadaşım var ama evleneceğiz diyor daha askerlik falan yok hep iyi bi iş sonra askerlik sonra evlilik diyor kendi yaşıda 26 ben 23 off bende 30unda evleniriz diyorum. Bakalım. Bende benim yaşım küçük acelem yok diyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum en azından bi yüzük takalım falan desem mi?

benimki de benzer durum, okul devam ettiği için kalıcı bir iş yok askerlik yok ama o 23 ben 26 yım. Biz aramızda yüzük taktık mesela.

günaydınn kızlar.nasılsınız bakalımm ilk oruç ve ben tutamıyorummm..mafoldumbentamda bayrama denk gelcek yine rahat yok banakaydirigubbakcemile3sinemcim naılsın cnm .bendeniz yok nerelerde ki görmüyorum bikaçgündür

günaydın canlarım.opuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar diliyorum :1hug:

lavantam bağdayken arada uğruyorum bakıyorum kimse yok gidiyorum tekrar :sinifsinif:
şimdi şehir evimize geldik alış veriş için. sonra tekrar bağa gidecez. kaydirigubbakcemile4
acayip uykum varrr. uykum bölünmesin diye sahura kadar uyumadım. sahurdan sonrada işler varmış çarşıda erkenden uyandık mirmirmirmir

günaydın canlarım.opuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar diliyorum :1hug:

lavantam bağdayken arada uğruyorum bakıyorum kimse yok gidiyorum tekrar :sinifsinif:
şimdi şehir evimize geldik alış veriş için. sonra tekrar bağa gidecez. kaydirigubbakcemile4
acayip uykum varrr. uykum bölünmesin diye sahura kadar uyumadım. sahurdan sonrada işler varmış çarşıda erkenden uyandık mirmirmirmir

cnm ya artık bu topikte hareket yok bekarlardayızkaydirigubbakcemile3herkesin evlenemicem korkusu gitti:icecream:

günaydınn canım arkadaşlarımmm

monia hoşgeldin...çok içli yazmıssın sanırım yaralısınna.s.

Hoşbulduk Lavanta
Hemen belli oluyor değil mi?:kedi: Canımın yakan biri oldu evet.Sütten ağzım yandı yoğurt yemesemde olur dedim:dance::dance:İşin garip tarafı arada sırada burun buruna geliyoruz beni görünce köşe bucak kaçıyor kaydirigubbakcemile3bense özgürlüğümü ilan ettim.:sm_cool:kafama takmamaya çalışıyorum.

iyiyim ben sinemcim sen nasılsın...
bendeniz artık çok takılmıyor bağa döndüler heraldee
corel yok ne zamandırr girmiyor ne yaptı acep

Back