Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlar ,
nbr sinemcimm corel yapar valla devlet gibi hatun diyoruz ya boşuna demiyoruz ben beklerim çok zeki çok hırslı ve dediğim dedik en azından bana öyle geldi

kıslar bir çoçuk bana teklif göndermişti ben kabul etmemiştim dün akşam arkadaşınıı gene gönderdi çok hoşnanıyormuş benden illa olsun diye..yahu kendi gelseye arkadaşını niye gönderiyor çoçuk uzun boylu güzel bişey ama beni çekmiyor aksine itiyor...daha bizim akraba gelicekti hayırlı bir iş için bak gelmedi =)

günaydın fıstıklar..
size haberlerim var.....
soner dedim ya hani arkadaşı beni beğeniyormuş . akşam konuştuk anlattığınagöre iyi çoçukmuş pazar akşamı düğüne gelicekler görcem beğenirsem sevgili olcaz kıslar dua edin de elektrik alayım sigara ve içkisi yokmuşş bu yönünü çok tuttum

günaydın fıstıklar..
size haberlerim var.....
soner dedim ya hani arkadaşı beni beğeniyormuş . akşam konuştuk anlattığınagöre iyi çoçukmuş pazar akşamı düğüne gelicekler görcem beğenirsem sevgili olcaz kıslar dua edin de elektrik alayım sigara ve içkisi yokmuşş bu yönünü çok tuttum

Günaydın kızlar
Merve senin adına çok sevindim
Hayırlısı ile olur İNŞALLAH :Saruboceq:

saol sinemcim corelcim senide inş. bu tobikten telli duvaklı gelinlekle uğurlarız ama buraya gelrisin yine bırakmayız taktik verirsin:jeyyar:

kızlar akşam rüyamda ne gördüm ..benim yengem yeni eve taşınmış bende evi geziyorum yarı inşaat gibi snr ben başka daireye bakmak için gidiyorum kapıyı açıyorum ki ev dayalı döşeli geri çekilip sessizce kapatıyorum snr yengem girdin mi diyor yok diyorum oturanlar var snr kapıya gidiyoruz tekrar bir kadın açıyor seni gördüm biraz öce gelsee diyor giriyoruz kalabalık bayağı türbanlı kadınlar hepsini öpüyorum tanımıyorum ama çok samimi davranıyorlar..ortada çoçuk falan görüyorum snr ağzımdaki sakızı sabaya atıcam sobaya yaklaşıyorum üstünde peddin yeşil dışı sakızımı onunla birlikte atıyoruz eriyor falan değişik bir rüyaydı sobaya baktımda evlilik dedi üzüntü dedi bol kazanç dedi dedi de dedi hayırdır inş..

yahu inanmıyorsunuz bana...Corel devlet gibi hatun...Bizi kolsuz kanatsız bırakmaz...Evlense bile bizi terketmez o...sengözlerimebaksanab
Corel kuzum hazır aşka düşmüşken de ki ona "çok bekleyenin var işi ağrdan alma seke seke git onlara da:)" aynen böyle de e mi?..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Anemon canımcımm hayrolsun rüyan bebeğim...zemuszemus:jeyyar::jeyyar::1hug:

cimcime sinem bendeniz mıncırdım sizleri de...kaydirigubbakcemile3:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet haklısın gelde bizimkinlere anlat bide sevgilimde yok çünkü hemen evlenemez bi insan en az 2 sene tanımalı diye düşünüyorum bu zmanda düzgün insan bulmak çok zor inş.herkesin gönlüne göre olur

Bence 2 sene çok uzun bir zaman gerçi daha uzun süre arkadaşlık edenlerde var ama ben bu kadar uzun sürenin bıktırıcı olacağını heyecanını yitireceğini düşünüyorum. Evlendikten sonra evlendiğin kişinin farklı yanlarını çözmek - tanımak keşfetmek daha güzel .. yoksa evlendikten sonra geriye ne kalıyor ki ... Sadece cinsellik mi ?? Tabii bu düşüncem asker yolu bekleyen yada okudukları için henüz evlenemeyen - iş bulmaya çalışanlar için geçerli değil .. Herşey gönlünüzce olsun ..

Günaydın kızlaar herkese hayırlı haftalar dilerim...
Anemoncum sana sonunda elektrik hattı bağlıcam:)) Şaka maka ama inşallah gönlüne göre birini bulursun...
Benimde sabah sabah canım sıkıldı, şu konuştuğum ama istedmediğim vatandaş mail atmış bir sürü beddualar yazmış Allahından bul demiş. Oysaki ona güzelce açıkladım, bu erkekler neden böle istedikleri olmayınca kaplan kesiliyorlar :((

günaydın kıslar

cümcimecim acizler tatlım oyüzden..elektrik hattına gerek kalmadı akşam aldım ben elektriği beğendim adı tarık 23 yaşında babası imam =) mış daha sesini duyamadım nasıl konuşuyor bilmiyor yakın zmanda konuşmalarınada bakayım ona göre net cvp vericem onada şimdilik tamam tanışalım dedim tel verdim..

Günaydınlar nasılsınız

Cimcimemmm boşver takma kafana canım ya
hani bir söz var ....... duası kabul olsa gökten kemik yağar :olmaz:

Merve hayırdır bu aralar ne hız böyle
Topicte herkeste bir hareketlilik var
Ama ben ve bendenizz de bişey yok mafoldumben

cnm ya bişey yokta olması için çırpınıyoruz işte inş.gönlünüze göre bulursunuz hepimiz buluruz mutlu mesut yaşarız hem bu topiği kapatıp evli ve çok mutlu olanlar topiğine transfer oluruz...

Back