Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evlilik herşeyi mahfetmekmidir yaa kafam öle karışıkki...
Belirli bir yaştan sonra evliliğin gerektiğini düşünüyorum, ama bazende şöle düşünüyorum ortalama 60 yıl yaşasam 25 yaşımda evlenmiş olsam hyatımın 35 yılını kocama harcamış oluyorum, ama ailem tam beni büyütmüş verim alacağı zaman onları bırakıp gidiyorum acaba yanlışmı düşünüyorum...

ıslıık ıslıık coreel valla çok sevindim hihoyyytdelikafadulden:sm_cool:
İşte bu yaa nan corel seni kendine aşık etti yaa tebrik etmek isterim enişte adayımızı :))

umarım istediğin gibim olur corel bunu hak ediyorsunnnn

corelcimm valla enişteye helal olsun devlet gibi hatunu bağladı ya tebrik ederim onu. demekki tüm aşamaları geçmiş bir insan .

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
bilemicim kızlar
böle kalbim pıt pıt pıt pıt
inşallah geçici bişi değildir.zemuszemuszemuszemuszemuszemus:kedi:

ıNŞ.CORELCıM geçici değildir..

dereboyu cnm sadece ilk sayfayı okuyup yorum yapmıssın ama diğer sayfalarıda okursan o zman bunalımda olduğum için açtığımı anlarsın ama iyikide açmışım birsüre çok değerli arkadaşlarım oldu..
ve ben evlenmeyi aslında hayatı mahvetmek olarak değil paylaşmak olarak görüyorum.aslında siz böyle maroldu hayatım işte evlilik kötü dedikçe istemesemde hafızama kazınıyor ve tedirginlikler başlıyor tabikide evlenicem çoluk çoçuk yapıcam ama zamanı geldiği zaman insanın kalbi kıpır kıpır atsın kim istemeski bende onu istiyorum..

evlilik herşeyi mahfetmekmidir yaa kafam öle karışıkki...
Belirli bir yaştan sonra evliliğin gerektiğini düşünüyorum, ama bazende şöle düşünüyorum ortalama 60 yıl yaşasam 25 yaşımda evlenmiş olsam hyatımın 35 yılını kocama harcamış oluyorum, ama ailem tam beni büyütmüş verim alacağı zaman onları bırakıp gidiyorum acaba yanlışmı düşünüyorum...

cnm gerçekten çok karışık hayatında kimse olmaz evlenmek istersin birisi girdiğinde evlenmek istemessin çok karışık bencede evlilikte hayatı mahvetmekmidir bende bilmiyorum şans işi bence heriki tarafta birbirine hayatı meşkte eder zindan da eder.hayırlısı olsun...:Saruboceq:

Kızlar hazırsanız bombayı patlatıyorum.
Hoşlandığım çocuk ansızın buluşma teklif etti.
Ben şoktayım...mutluyum...şaşkınım...tedirginim...heyecanlıyım
Dua edin bana ne olur.
Hayırlıysa birbirimize yaklaşalım değilse biribrimizden uzaklaşalım..
yarın kadıköyde buluşucağız...
şaka gibi rüya gibi...
Oh Allahım...
Hiç beklemiyordum.
Eve gelir gelmez size detayları yazarım.
Yalnız işten çıkıp onunla buluşacağım.
Gece yazarım herşeyi...

(((Cimcime evet o...)))

günaydın kızlar...
ayyy beyzacım yaa çok sevindim. hadi hayırlısı olsun :Saruboceq:
gelişmelerden haberdar et bizi kaydirigubbakcemile2
ooh ne güzel topikteki kızların kalpleri kıpırdanmaya başladı ama bende bi hareketlenme yok daha benneyaptımki

slm kızlaar beyzacım gece aklıma geldin o zaman bile dua ettim :Saruboceq:
ınşallah herşey çok güzel olacak...
Allahım noluyo bu kızlara hepsi tek tek uçuyo sankim bendenizcim bizde müdavimler olarak buranın başını beklicez galiba
:gitme:

slm kızlaar beyzacım gece aklıma geldin o zaman bile dua ettim :Saruboceq:
İnşallah herşey çok güzel olacak...
Allahım noluyo bu kızlara hepsi tek tek uçuyo sankim bendenizcim bizde müdavimler olarak buranın başını beklicez galiba
:gitme:

cimcimecim biz buranın demir başı olacaz kaydirigubbakcemile3
kurtuluş yok bizden :içelim:

ya ne olacak benim bu dalgınlığım. cimcime yerine sinem yazmışım. düzelttim hemen:kedi:

Son düzenleme:
Hoşbulduk bendenizz
Cimcimemm bendenizde aşık olsa söyler diye düşünüyorum ama.......kafamçokkarıştı
Söylersin dimi bendenizzz CADIARZU yerimseniben

cimcime ne aşkı yav duygularım köreldi benim. uzuuun süredir kimseden elektrik aldığım bile yok :1ninca:
sinemcim tabi ki söylerim. hatta ilk haberi olanlardan biri olursunuz yerimseniben
yeterki hayırlı bi aşka tutulayım tüm dünya duyar zaten :asigim: kaydirigubbakcemile3

Back