Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelim bende seni mıncırıyorumyerimsenibencimcime sinem bendeniz mıncırdım sizleri de...kaydirigubbakcemile3:1hug:
canım ben tam rahibe hayatı yaşıyorum. bağa kapandım. burası zaten ıssız bi yer. bende bişe olması çok zor hatta imkansız:1no2:Ama ben ve bendenizz de bişey yok mafoldumben
cimcimecim erkekler için red edilmek büyük gurur meselesi oluyor. kolay kolay hazmedemiyorlar. sonrada böyle saçmalıyorlar. boşver takma kafana. bizi her seveni sevmek zorunda değiliz ki :teselli:
:lepi: katılıyorum sana...
ben aşka yelken açmıştım ya kısçeler
kanımca kör kütük aşık oldum :ecrin_bebek:
kesinlikle katılıyorum kaydirigubbakcemile5yess :))
Ben insanları kırmamaya çalıştıkca onlar daha çok üstüme geliyor, üzülmeye değmez böyleleri için...
vay vay vayyy corelcim çok sevindim canım :lepi:ben aşka yelken açmıştım ya kısçeler
kanımca kör kütük aşık oldum :ecrin_bebek:
yess :))
Ben insanları kırmamaya çalıştıkca onlar daha çok üstüme geliyor, üzülmeye değmez böyleleri için...
slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor