Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

iyiyiz deryacım msen nasılsın

sinemcim hayatım haftalığım bir kısmını annem beğenmiyor zaten haftalığım komik bir rakam yani benim 1 haftalığımla eksiklerimi almam çok zor 75 alıyorum 50 den aşağısını annem kabul etmiyor 25 de bana yetmiyor

selam kızlar keyifler nasıl?
bende evle bağ arasında gidip geliyorum bu aralar kaydirigubbakcemile4
corelcim haklısın. işyerindeki huzur bazen maddi kazançtan daha önemli oluyor

selam kızlar keyifler nasıl?
bende evle bağ arasında gidip geliyorum bu aralar kaydirigubbakcemile4
corelcim haklısın. işyerindeki huzur bazen maddi kazançtan daha önemli oluyor

Beni anladığına sevindim tatlım

sinemcim istifa kararımı aldım ama iş bulmadan etmicem şekercim
ya da işimi sağlama almadan
ilginiz için sağolun güzellerim
evimdende uzak olduğum için
bu site çok iyi geliyor bana
:enbuyukkk:

ne iş var ne koca boyle nereye kadar gıdecek cok bunaldım kızlar iş bulamıyorum ve bu yuzden bır cok konuda sıkıntı yasıyorum

ah kızlar Allah hepimize kolaylık versin...Benimde bir kaç hafta sonra işim sona eriyor...Kalıcı bişiler bulmak lazımm. bu kriz ortamında biraz zor gibi ama...şansımı deneyeceğim bende...öpüyorum hepinizi...

GÜNAYDIN KISLAR NASILSINIZ BAKALIM ben çok uykusuzum ve işyerinde tadilat var bu sıcakta kim temizlik yapcak yaa =( zaten akşam çok harika bir film izledim çok ağladım geç bitti onun derdine geçde yattım ama oyucular süperdi

GÜNAYDIN KISLAR NASILSINIZ BAKALIM ben çok uykusuzum ve işyerinde tadilat var bu sıcakta kim temizlik yapcak yaa =( zaten akşam çok harika bir film izledim çok ağladım geç bitti onun derdine geçde yattım ama oyucular süperdi

Günaydın kızlar
Merve canım neden temizliği tek sen yapıyorsun sana yardım edecek kimse yok mu?
Hangi filmi izledin canım

sinemcim yok malesef aslında işyerimiz küçük bir showroom biz badana yaptık ama tavan aktı üst kattan tam badana bitti ertesi gün akmaya başladı şimdi üst kat sorunu yaptı ama bizim tavan kabardı asma olduğu için onu yapıyorlar dün söktüler alçıyı yenisini taktılar bugün alçıyı bugün bitmeyebilirmiş off off sıcakta valla hiç çekilmiyor..

film ise mutluluk diye vardıya özgü namal oynuyor hani murat han mıydı neydi onunla ne kadar harika bir film miş ya

bugün nedense çok mutluyum ben
başımda kavak yelleri
kanımca aşık oluyorum ben ..
ya da dün akşam ki şarabın etkisi :)
iş konusu hala sıkıntılı ama acayip mutluyum genede

mutluluk mükemmel bir kitaptı
filmide güzel ama kitabın etkisini yaratamadı bende..

allah bozmasın mutluluğunu corelcim hatta bizede sıçrat o mutluluktan aşktanopuyorumnanaktan

valla yüzümde tebessüm oluşturmayı başaran adamdan sizede yollim bi dene ..
unuttuğum şeyleri hatırlıyorum ..
çok güzel bi duygu yahu

ya evime internet alıyım yazarım
işyerinden yazmak istemiyorum
kayıt altına felan alınıyodur
özel hayatım deşifre olmasın :)
bu mutluluk kaç gün sürer bilmiyorum
ama şu an mutluyum
ilk defa yarın umrumda olmadan bir şeyler yaşıyorum :)

kızlar ya hepiniz bekarsınız araştırıyorsunuzdur ben takside gireceğim de elektrik süpürgesinide aradan çıkartayım diyorum.aklımda beko vardı kuzenim memnun ama alışveriş yaptığım yerdeki bayan suya çekenlerden al ve beko alma dedi.arzum al rowenta veya fakir al dedi onlarda olduğu için mi bunları söyledi bilmiyorum üstelik fiyatlarıda 250-350 arası sizce normallermi iyi yoksa suya çekenlermi?bizim evde fantom var ve hiç memnun değiliz

Back