Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slm kızlaar...
Corelcim ne güzel yaa birilerinden hoşlanmak çok güzel bir duygu olsa gerek...
Ya bende tecrübelerinize dayanarak bişey sorsam :kedi:
Biriyle tanıştım arkadaş aracılığıyla dünden beri msnde konuşuyoruz işi ii her yönden ii birine benziyor, ama elektrik alamadım ondan acaba daha çok tanımalımıyım...
O çok umutlu dün gece seni düşündüm diyip duruyo ne yapsamki onu umutlandırmak istemiyorum, bi yandanda acaba sonrası daha ii olurmu diye düşünüyorum...

cimcimecim hayırlı olsun tatlım şuan gönlünde kimse olmadığına göre bir şans tanı hem ona hem kendine...ne kendini üz nede onu.açık açık söyle seni umutlandırmak istemiyorum sadece tanımak istiyorum de..benim için buraya yazması kolay ama sen nasıl diceksin bilmem

ölemi dersiniz...
Daha önce buna benzer bişey yaşadım çocukla sadece 2 kez görüşmüştüm ve o çok umutlanmıştı, ben olmayacağını söyleyince yaklaşık 3 ay bana yapmadığını bırakmadı, tabi anneside anneme ne laflar söyledi...O nedenle korkuyorum biraz

yo yo kararımı verdim olmıcak bununla hiç ama hiç ısınamadım görüşmemek en iisi galiba...
Yengem bu kararıma çok kızacak ama ne yapayım istemiyorum...

yengende kızıcak diye düşünme olmayınca olmuyor..ısısnamadım dersin elektrik meseleleri

Cimcimemm boşver ya takma kimseyi ne yapalım olmuyor
Merve canım ALLAH yardımcın olsun :Saruboceq:
Corel umarım herşey senin istediğin gibi olur kaydirigubbakcemile2

ıNŞALLAH KUZUM
ama ben arızalı bi tipim
benle ilişki yaşamak zordur
sabah pohpohlarım
akşam yerine dibine sokarım adamızemuszemus
allah malum kişiye sabır versin kaydirigubbakcemile
pekte cesaretli paşamız bana emir veriyor,kıyafetlerime karışıyor,diyaloglarıma karışıyor :)
bi terslicem fena olcak :ecrin_bebek:
şincilik tersliyemiyom tabe :kedi:

Coreeeel canımcım hayırlı olsunn.. Demek şu yaz sıcağında kavak yelleri estiriyorsun başında...güzel güzell pek sevindimzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
Sert kayaya toslamış malum kişi...yalan mı yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
değil devlet gibi hatunsun bedelikafadulden yirim ben seniŞeniz

corel sanamı karısıyo yanlıs yere denk gelmiş vala döversin sen o adamı

sağol beyzam benim opuyorumnanaktan
coreel sankim tam sana göre bence sana kılıbık olmaz yaa döversin adamı sen biraz lafını geçirsin :jeyyar:...
valla döverim :kedi:
katılıyorum cimcime'ye...:içelim:

corel sanamı karısıyo yanlıs yere denk gelmiş vala döversin sen o adamı
şu an dövemem cicim günlerindeyiz ..
görünce mideme kıramplar giriyo
kalbim pır pır
eccüg eskisin höt der oturturum kaydirigubbakcemile
Kızlar corel ne yaptınız canım dövmez kimseye kıyamaz
Haksızmıyım corel :kedi:

eski sevgilimin kafasına sandalye fırlatmışlığım var zemuszemus

günaydın kızlar...
bağdaki nette evdeki hesap çarşıya uymadı bu kota olayı deli ediyo beni :çok üzgünüm:
eskisi gibi sık giremeyecem artık nete :çok üzgünüm:
hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…