Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

teravi diyince aklıma geldi
:)
1 kere gittim teraviye
mahalledekiler gidelim dedi tamam dedim. kapandım gittim. namaza başladık ben 1.rekattan sonra namaz felan kılamadım. zira üstümdekiler ,kalabalık ve caminin sıcaklığı yüzünden terledim. başladım kaşınmaya. secdeye varıyom elim sırtımda,elim kolumda harıl harıl kaşı kaşı kaşı. nası bitti namaz bilmiyorum :) kapının önüne çıktım attım örtüyü hırkayı:)
cildimin tere alerjisi var , teri hemen silmem lazım yoksa kaşınıyorum.
teraviye ilk ve son gidişim oldu :)

bişi dicem
içinizi karartmayımda
bu tarzda yani dünya çapında kriz 2.dünya savaşından önce olmuştu
savaş krizi yok etmişti
gene bi savaş çıkacak
yoksa kriz bitmicek

cimcime çocukken bende yaşamıştım aynı şeyi :roflol:
etek kafamdan sıyrılınca baş örtüsüde kafamdan düşmüştü haliyle :roflol:
ben o panik ve şaşkınlıkla namazın ortasında kafamı örtmeye çalışıyorum filan tabi namaz namazlıktan çıktı o halde :roflol:
hala aklıma geldikçe gülerim :roflol:

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
evde kalmış kız kurucukları
nasssınız inşallah
:lepi:
öpüldünüz

cimcimecim alemsin ya demek başın eteğin altına girdi birde kadının halini düşünüyorum da çok komik bak anılarım gelmiyor aklıma geldikçe bende paylaşırım

Boşveriin...
Bende üniv. anılarımdan anlatayım...Bigün ramazanda kızlarla camiye gidelim dedik teraviye...Tabi gülmek için yer aradığımız için ayrı ayrı namaz kılıyoruz ama o kadarda sıkışıkki öndekilerle çokyakın duruyoruz.Neyse namaz kılarken secdeye gittik ben kafayı bi kaldırdım siyah bişey geldi gözümün önüne, bu ne diye düşünürken bi kahkaha koptu arkadan bizim kızlar gülmeye başladı meğer kafam öndeki kadının eteğinin altına girmiş :))...
Tabi biz dururmuyuz hepimiz bi yandan kahkaha atıyoruz baktık olmıcak bizde namazı yarıda bırakıp çıkmıştık...Çok anılarım var yaa anlatsam satırlara sığmaz...
kaydirigubbakcemile3 oda ıyıyımısss :D
bişi dicem
içinizi karartmayımda
bu tarzda yani dünya çapında kriz 2.dünya savaşından önce olmuştu
savaş krizi yok etmişti
gene bi savaş çıkacak
yoksa kriz bitmicek
kıss usss agzından yel alsın amannn

günaydıın kızlar haydii sabah oldu kalkın derin derin nefes alın çok güzel birgün moraller fullensinzemuszemusayy bugün ayrı bir dinamiğim

corelcim aman cnm sevgilin olsunda deli ol boşverkaydirigubbakcemile3hem bunlar insanın kalbini kıpırtatan şeyler..ayy allahım ya ben bügün bi dinamik bir mutluyum ki maşallah bana ortada bişeyde yok keşke hep böyle olsam..kızlar ya düğün var hafta sonu ist elbise almıştım altına ayakkabım yok şimdi ben ayakkabı baktım beğendim birkaçtane ama param kalmıcak hiç annemde istiyor artık haftalıklarımı çok yedin diyormafoldumben

patron bütün moralimin içine etti
çok yakındır istifamı vermem
bunaldım artık
4,5 yıldır bu şirketteyim
1,5 ayda bezdirdiler beni yahu

Selam kızlar nasılsınız
Corel canım sakin ol hemen sinirlenme
Merve sende bütün haftalığını verme yarısını ver annene
Ben maaşımın belli bir kısmını anneme veririm bir kısmı bana kalır
Tabi ay sonunda parasız kaldığımda annem ve babamdan harçlık alırım yerimseniben

Back