Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.
mervecim ben de çok düşünüyorum çalışsam mı çalışmasam mı diye. bu sorunun cevabını bulamadım bi türlü. yinede kpss ye hazırlanacam hayırlısı olsun bakalım
evde oturmanın en büyük avantajı düzenli yemek yemek cokacimcoook
mermaidcim sanada merhaba a.s.
merve özel sektörlerin durumu iyi değil. özellikle bu kriz durumlarından dolayı. o yüzden herkes kapağı devlete atmaya çalışıyor. sende çalış ve gir mutlaka. zamanla bilgi edinirsin. bende bişe biliyorum sayılmaz yeni yeni araştırıyorum bişeyler öğrenmeye çalışıyorum
şimdi öğrendim 2 arkadaşımı işten çıkarmışlar eski şirketim...
Gerçekten özel sektörlerde durum çok kötü...
Belediye otobüsçüleride maaşımı alamıyorum yazılı kağıt yapıştırmışlar heryere, orasıda devlet ama malum durumları napcaz bilmem
dün yiğenime yazı yazdırayım dedim ya kız düz yazıyla yazmayı unutumuş bu el yazısı işi nerden çıktı bileniniz varmı neye faydası oluyo...
Ayrıca şu sbs stresi ayrı bir sıkıntı çocuklar çok geriliyo...
3 dönem devlet okulunda sınıf öğretmenlıgı yaptım ,el yazısının mantıgını bende hala bılmıyorum ,hersye okdr değişmişki,yaşlı ogrtmn arklar vardı sorardm onalra bırseyelr bu nıye bole bole olması gerekmezmı gıbı amaaaaaaaaaannnnnnn derlerdiiiiii.......hersey okdr farklı ki ,öğtretmenelrımz bıle.herkes kendı derdınde.........
Size bi lise anımı anlatayım;
Lisede hocayla bazı konuları tartışıyorduk matematiğe sıra geldi, ben söz istedim hocam dedim bu matematiğin mantığını ben liseye geldim hala anlamadım. 4 işlemi hayatımızda kullanıyoruz onlar çok işimze yarıyor tamam ama peki bu fonksiyonlar olsun trigonometri olsun bunları neden işliyoruz dedim?
Şöle bi düşündü ya ben bunu sana açıklayamam dedi bize sadece öğretilir bizde size öğretiriz dedi, bi çok öğretmende emin ol senin sorduğun soruyu soruyordur dedi...Kısacası o bile açıklayamadı...Hayatımızda önemi olamayan bazı unsurlara çok önem vermek zorundayız çünkü hayatımızı etkiliyorlar...Benim için hiçbir değeri olmayan matematik gibi...
cimcime ben sana daha garip bir anımı anlatayım
matematik hocama yapamadığım soruyu sormuştum adam yapamamıştı. sonra ben kendi kendime çözdüm hocaya anlattım. biz böyle bir eğitim sisteminden geliyoruz işte...
amann kızalr bosver egıtım sıstemını hukumetı bızmı kurtaracaz ıcımızı sıkmayalım lütfen yani ya................basımıza gelen en komık en sıradısı yada bızı en utandran anımız nedir mesela
benım ne var bı dusunimmmm.......valla aklıma şimdi şu geldı: üni.deyken 3.ve 4.sınıfta evde kalmsıtm ve evımız 5.kattı altımzda markettı ve bız her seferınde usenırdk markete ınmeye.........ve yıne o sbhta ole analrdn bırydı arkadasa dedım gel poset salalım..bı ıp buldk ındrdık posetı yarıda kaldı tabı uzuldk.........napsak napsak derkennnnnnnnn,gıttım,elektrık supurgesını aldık elekt. kablosunun bı ucunu ipe bağladık :)))))))ındrdık posetııı tabı fişş ben brudyaım dıo.....yıne az bıse kaldı adam yetısemıo poşete.elımızle makına havaya kaldrdık balkonun demırlerındennn..adam ne gulmustu bızeeee........mukemmel bı andı bız tabı ayrı kopuyoruz ...yanı cozum aradıgmz vakıtte markete ınsek kahvaltıya coktan baslamıstık.......aaahh ahhhhh yurttaykende kızıstrdıgımz utunun altında yaptıgımz yumurta da ayrı bı olay.........
durum vahim kılzar hemde çok vahim gazetede bugün okudum malum kaçgüdür tv açmadım doğu türkmenistanda çin müslümanları falan öldürüyor korkuyorum ben savaş çıkacak bu çin yokmu çin çok azıttı yok füze denemeleri yok müslümanları katletmeleri allahtan ki çok iyi bir ülke olmasakta iç savaş yaşamıyoruz...içim karardı bak yine
Boşveriin...
Bende üniv. anılarımdan anlatayım...Bigün ramazanda kızlarla camiye gidelim dedik teraviye...Tabi gülmek için yer aradığımız için ayrı ayrı namaz kılıyoruz ama o kadarda sıkışıkki öndekilerle çokyakın duruyoruz.Neyse namaz kılarken secdeye gittik ben kafayı bi kaldırdım siyah bişey geldi gözümün önüne, bu ne diye düşünürken bi kahkaha koptu arkadan bizim kızlar gülmeye başladı meğer kafam öndeki kadının eteğinin altına girmiş :))...
Tabi biz dururmuyuz hepimiz bi yandan kahkaha atıyoruz baktık olmıcak bizde namazı yarıda bırakıp çıkmıştık...Çok anılarım var yaa anlatsam satırlara sığmaz...