• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

benim kısmetler uyuyo yanlızlık en iyi dostum oldu hiç bırakmıyo peşimi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Ahhh aahhhh kızlar ne güzel bişeyler yaşıyorsunuz umarım en kısa zamanda olmayanlarda yaşar :Saruboceq:
Corel ve merve anınızın keyfini çıkarın valla yarını düşünmeyin ne güzeli bugünü yaşamak :lepi:
Bendenizz hoşgeldin canım özlemişiz seni yerimseniben

nasıl bağa alıştın mı bendenizcim gerçi her yaz gidersiniz ama temiz hava temiz toprak çok güzel olur bahçe işleri ile uğraşmayı severim bende

canım avatardaki benim
bilmiyorum net görünüyor mu?
Resmim hiç yok çektirirsem eklerim
Nasıl ekleme yapacağım konusunda yardımcı olursun artık kaydirigubbakcemile2

sinem avatardaki belli değil onun için isityoruz tamam bekliyoruz bak resmini çektirdiğinde

mervecim ilk defa bu kadar uzun kalacaz bağda. net sayesinde alıştım sayılır bağa. yoksa çok sıkılırdım. ama dediğin gibi temiz hava taze meyve sebze açısından güzel avantaj. bide şehire göre çok serin oluyo. iki gündür gece donuyoruz mesela. kayserinin gece gündüz sıcaklık farkının çok olmasıda etkili bunda...

sinemcim avatarındaki resim çok net değil. arkadaki mavi fon senin görüntünü boğuyo biraz. daha net görüneceğin bi resmini eklersen seni daha iyi görmüş oluruz yerimseniben

bazen bende hişç çalışmak istemiyorum bendeniz ama çalışmayıncada kimse para vermiyor çalışmadan gelir gelse çok güzel olurdu bende gezerdim

ayy ben açıktım ve büskivi falan yemek istemiyorum cnm ayşe kadın fasulyesi çekti yanında ayran başka bişey istemezdim yada salata ve karpuz artık ne yesem diye düşünmekten bıktım ya bana biraz akıl verin arkadaşlar ben işyerinde ne yiyeyim hazır şeylerden bıktım lahmacun falan demeyin bide sıcakta

mutfak var ama ocak yok bazen domates yeşillik getiripçayla falan geçiştiriyorum güzel oluyor ama her zman olmuyor düşünüyorum e yapabilir ne getirebilirim diye ama yok malesef

kızlar napıosnuz bakem,sinem ve bendeniz merhabalar size de.....Corel bişiler mi yaşıo dıye duydum.hmmmmmmmm ne güzellll yaa...gönül yaylarının gevşedığı mevsımdeyız ya oh ne gusel ne gusel...anemoncumm bende sbhları onu dusunuyorum cnm sorma gtsn ne yesem dıye...en son buzdolabına kahvaltılıkalrı koydum kepeklı ekmegımle her sbh ısyerınde kahvaltımı yapıorum ...
cımcıme ısten bende gercktn sıkılıyorum evlenınce durumum ıyı olursa calısmıcam evımı temızlıcem kocama yemekelr hazırlıcam.........bı ara öğretmenlık yaptım ben meğer ne kdrda eğlencelı bır meslekmış..masa başı iş çok sıkıcı

corel için hayırlısı olsun inş. sonuna kadar gider corel anını yaşasınfarkına varmadan mutlu sona ulaşsın

Back