• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar haftasonu esenköy'e kaçıyorum...kaydirigubbakcemile4
pazartesi yine buradayım...:sm_cool:
ama ben akşam bakabiliyorum topiğe..:1closedeyes:
o zamanda siz gitmiş oluyorsunuz..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hepinizi öpüyorum güzellerimŞenizopuyorumnanaktan:1hug:
neşe ile kalınzemuszemus​

slm canlarım ben memleketime döndüm çok özlemişim ya 1 hafta süre içide işimi bile özledim ee sizide özledim tabiki kimseler kalmamış sanırım bendeniz gittin mi cnm sinemcim nerelerdesin nasılsın cnm buluşma gerçekleşti buluşma aktivitelerinden bakabilirsin coreli beni ve mermaid gülpempe pırlanta cimcime ve kar ı görebilirsin çok güzeldi ya hele corel varya tam düşündüğüm hayal ettiğim gibi taş gibi hatun mermaid de çok güzel hepsi süper ya kar ı tanıyorsan o varya çok konuşkan çok neşeli cimcimede öylee ayrım yapması çok zor hepsini çok sevdim hepsini tuttumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansende ist olsaydında görüşebilseydik keşkem bendenizde gitmiş heralde sesi yok bikaç sayfadır

slm canlarım ben memleketime döndüm çok özlemişim ya 1 hafta süre içide işimi bile özledim ee sizide özledim tabiki kimseler kalmamış sanırım bendeniz gittin mi cnm sinemcim nerelerdesin nasılsın cnm buluşma gerçekleşti buluşma aktivitelerinden bakabilirsin coreli beni ve mermaid gülpempe pırlanta cimcime ve kar ı görebilirsin çok güzeldi ya hele corel varya tam düşündüğüm hayal ettiğim gibi taş gibi hatun mermaid de çok güzel hepsi süper ya kar ı tanıyorsan o varya çok konuşkan çok neşeli cimcimede öylee ayrım yapması çok zor hepsini çok sevdim hepsini tuttumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansende ist olsaydında görüşebilseydik keşkem bendenizde gitmiş heralde sesi yok bikaç sayfadır

taş gibiyim de mi :kedi:
sen ne kadar güzel ve şirin olduğunun farkında mısın?

saol coralcim farkında değilim gördüğün gibi....:olmaz:mafoldumbenkaydirigubbakcemile3ama göbeğimi göremediniz bir resimde gayet net çıkmış hani şezlong bulamamıştık o resimde =)

gördüm o resmiii :jeyyar: dikkatimi çekti, fakat sen söylediğin için dikkatimi çekti...
Millet sana bakmaktan göbeğini görecekmi acaba :))

yanlız ben fotolara bakarken direwk göbeğe bakıyorum meşhurdur benim göbeğim arkadaşa gösterdim sizi o resime sıra gelince oda oraya bakmış direk bugünde diyor sabah yoktu bak yine çıkmış didi:ecrin_bebek:

Selam kızlar ben geldim buluşma resimlerinize baktım hepiniz süpersiniz opuyorumnanaktan

İnşallah diğer buluşmada ben ve bendenizz de olur yükseklik korkum olmasa uçağa biner gelirim ama
yükseklik korkumu yenemiyorum bir türlü senağlama

selam kızlar. mervecim bağa taşındık orayada net bağlattık:teytey: sesim sık sık çıkar artık kaydirigubbakcemile3

buluşma resimlerinize baktım hepiniz çok güzel görünüyorsunuz çok tatlısınız. buluşma çok eğlenceli olmuş belli kaydirigubbakcemile2
bende yanınızda olmak isterdim. inşallah bi gün kısmet olur :Saruboceq:
hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan Şeniz

günaydın kıslarr

bendenizcim çok sevindim aramızda katılıcaksın sık sık ...siz yoktunuz ama sinem ve senin kulaklarını çınlattık

günaydın kıslarr

bendenizcim çok sevindim aramızda katılıcaksın sık sık ...siz yoktunuz ama sinem ve senin kulaklarını çınlattık

Günaydın kızlarr bendeniz çok sevindim yeniden aramızda olmana...

canlarım benim sağolun Şeniz
bende kulaklarım neden çınlıyor diyordum. şimdi anladım sebebini kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben bugün çok kötüyüm mafoldumben
Annem yarın Aydın'a ananemin yanına gidecek
20-25 gün kalacak ben onsuz ne yapacam
Biliyorum bir çoğunuz bana çok kızacaksınız ama
Ben annem ve babamın yokluklarına dayanamıyorum :gitme:

günaydın canımcım benim annemde şuan yolda Eskişehire gidiyor gel beraber ağlayalım :gitme:
Akşam ne kadar anneme kızmış olsamda dayanamıyorum ona perişan oluyorum ev ve iş arasında...

sinemcim cimcimecim allah annelerinize kavuştursun inşallah :Saruboceq:
bende fena halde anneciyim bende hiç dayananmam uzak kalmaya :1no2:

allah kavuştursun kızlar ya annem bana hiç düşkün değil pazar gecesi gittim uyudum sabah işe geldim akşamda kızlarla parka çıktık eve dönmek için geç oldu saat 22 ydi annemi aradım emre alsın beni hemen dedim selinlerde (kuzen)kal dedi hiç özlememiş beni =)

kızlar dün akşam soner var uzaktan akraba işte o telefon nomu bulmuş bir arkadaşı varmış beni çok beğenmiş niyeti ciddimişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3konuşmaya gelicek bugün buraya hadi hayırlısı bakalım..
bide askerde olan özkan diye çoçuk var daha önce msjlaştık ama bana oyun oynamış sizin tel var bende de sizi tanıyamdım kimsiniz fala snr beni tanıyınca rahatsız ettim kusura bakmayın falan dedi kapandı 1 aydır konuşmadık hiç bugün msj attı merve ben bilinçli hareket ettim özür dilerim sesini duydum sesin çok güzel sende öylesin dedi snr itiraf ediyorum seni ilk gördüğüm günden beri hoşlanıyorum dedi bense hiç birşey demedim demicemde ben hoşlanmıyorum ondan..

Back