Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar geçerken bir selam edeyim dedim canlarıma...asıl öğleden sonra burada olacağım...günün bundan sonraki kısmı herkes için şen şakrak geçsin..klavyeye dokunan elleriniz bol para görsün inşallah:):)

amiiiin. ağzından bal damlıyo şekercim Şeniz

hosbulduk bendenızcım mallesef bende ewlenıyorum ne zaman ewlencez bakalım bende bu anne oldukca cok zoorr cok

ewet cımcıme yok cok uzakmıss yok tek kızmısım yok söleymıs bekle bıraz daha gencsın daha offffffff

aynen canım yaa...
Gerçi ben tek kız değilim ama her isteyeni bana sormadan geri çeviriyo sanki evlenecek kişi ben değilmişi gibi....

elif bende tek kızımda bizimkiler dünden razı evlenmeme kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana kararları hep bana bırakıyorlar. beni evliliğe ikna edebilecek birini bulamadım henüz. bulabileceğimide sanmıyorum doğrusu:umursamaz:

bendenız cımcıme ben 21 yasındayım unı yı yenı bıtrdım calsıyorum sımdı 5 senedır cıkıyoruz lıseden berı kızlar ama annem hala ıkna olamadı nısanlandık aıle arası annem hala mızmızlanıyo sımdı nısanlımın yasadıgı yere tayınım cıktı opuyorumnanaktanişte ewlenmek ıcın ızın beklıyoruz

arkadaşlar benımkının 4 yıl boyunca ayda 900 lıra taksıtı var gıttı araba aldı...evlılık ne kadara gelıyo 30 mılyar falan dıyorlar..aileleler toplamda 10 mılyar cıkarsa...benım 20 mılyr cekmem lazım o da 2 sene 900 eder.. kırayı cıkar...elımıze kalıyo 400.....1 ay gecın bakalım offf ya evlenemem ben

Selam kızlar ben geldim
nareksisi hoşgeldin aramıza a.s.
Umarım en kısa zamanda bütün sorunları çözersiniz :Saruboceq:

sinem canım hoşgeldin. nasılsın?

nareksisi yazdıklarını okuyunca benim bile kafam karıştı kafamçokkarıştı
allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…