• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Güzellerimmmmmmmmmmmmmmmm
iyi sayılırım ev işini halledersem sürekli gelirim akşamları nete
laptopumda tedarikçi firmada
o güne nazaran iyiyim dahada iyi olucam allahım izniyle
merak edenlere teşekkürler
öpüyorum koskocaman sizi

corelcim iyi olmana çok sevindim allah keyfini daha da arttırsın

canlarım panayır var burda biliyomusunuz bilmiyorum ama yarın başlıyor perşembe gününe kadar alışveriş zamanı..bakalım canlarım ya bugün ne oldu biliyomusunuz bankaya gittim gelirken bir sigara firmasında dağıtımcı (sanırım)olarak çalışan biri var ayy öyle bakıştık ki anlatamam çokta hoştu daha öncede görmüştüm onu denk gelmişti ama böyle bakışmamıştıkopuyorumnanaktanhayılısı allahtan diyeyim barii bide size haberim var biliyomusunuz bilmiyorum ama bizim böcük varya sözleniyorrr

correeel seni gördüğüme çok sevindim...
Corelcim yaa burcu vardıya kuzeni kaza yapmış ve vefat etmiş 6 aylık bebekleri yaşıyormuş üzgünüm yav...

corelcim iyi insan lafının üstüne gelirmiş kaydirigubbakcemile5
iyi olmana çok sevindim opuyorumnanaktan
inşallah ev işinide halledersin en kısa zamanda. arada gel bizi merakta koyma şekerim yerimseniben
mervecim hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2
böcükede hayırlı uğurlu olsun darısı bize hihoyyyt

cimcimecim ciddimisin ben tanımıyorum ama çok üzüldüm allahtan ailelerine sabır diliyorum ..allah rahmet eylesin..=(

bendeniz saol cnm hayırlısı evet ama pek bişey çıkıcanı sanmıyorum..eskisi gibi aşlar nerde keşke 70-80 lerde yaşasaymışım diye düşünmediğim olmuyor değil...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar günaydınn
size bir sorum olcak bu internet sayfasını tıkladığımızda google açılıyor ya bizim o değişmiş nasıl olmuş bilmiyorum ama 101 bilgiler çıkıyor ben onu nasıl google.com yapıcam yardım edin biliyorsanız uğraştım ama beceremedim

günaydın herkesee...
mervecim ben tam bir internet cahiliyim kaydirigubbakcemile3
yardım edemicem o yüzden kusura bakma :kedi:

Son düzenleme:
ee anlatın bakalım ne yaptınız ne ettiniz kaçgündür güzel bir muhabbet edemedik..
cimcimecim sen rejime devam mı?varmı değişiklik ben dikkat edemiyorum ya can boğazdan gelir deyip yiyiyorumm

mervecim bu aralar arkadaşlarımla görüşüyorum geziyorum fırsat buldukça. yakında bende dahil herkes tatile gidecek görüşmeye bi daha fırsa bulamayacaz. bugünleri değerlendiriyruz bakalım. sen neler yapıyorsun?

Ben rejime devam sayılır geçen hafta 2 kilo vermişim...
Bu hafta çok önemsemeyi düşünmüyorum zaten 3 kilo fazlam vardı 1'inide yürüyüşle veririm heralde...
Ah keşke bende tatile çıkabilsem yaa...

ooo cimcimecim tebrik ederim cnm vermişin..darısı benim göbeğe =)
bendenizcim yaz geldi artık ben bile pc başında duramıyorum vee bende istanbula 1 haftalığına gidicem ama kendime para biriktirmeye çalışıyorum bikaç bişey alırım diye babam beni büyük adaya götürcek öle dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum ilkokul arkadaşlarımla görüşücem bakalım çok umutluyum inş.hayal kırıklığı ile dönmem geri

tatil sinem ve cişmcime senin başıan canım en kısa zmanda sizde çıkarsınız tatile inş.

bu akşam panayırın ilk akşamı gidicez kısmetse balerin ve kamakaziye binmeyi düşünüyorum kendime bikaç bişeyler alırım kaç aydır para biriktirmeye çalışıyorum kendimi ödüllendiricem ve kızlar dr.gitmşiştim ya 1 hafta oldu gideli ilaçları düzenli kullanıyorum ama sanki işe yaramıcak gibi =( hayırlısı

ayy panayııır ah keşke bende gidebilsem...
Önceki başvurduğum büyük bir şirkete yönetici asistanı arıyorlarmış banada mail attılar başvuru devam ediyorsa sizide değerlendirmeye alıcaz dediler bende devam ediyor dedim.
Şimdi hayırlısı diyorum eğer orası kesin olursa 15 gün tatile çıkıp sonra işe başlamayı planlıyorum...
ılk hafta düzce sonra ver elini balıkesir ay kızlar inşallah hayırlısı olur yaa tam istediğim gibi bir şirket hemde bu şirket için ii bir pozisyon...

Back