• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar yeni gelen canlarım hoşgeldiniz nareksisi allah yardımcın olsun cnm 21 yaşındasın demi karıştırmıyorum erken daha en azından şükret sevgilin canın aşkın var benim yok sevgilim üstelik annemde evlen evlen evde kalcan diye baskı yapıyor nasıl zihniyetseekafamçokkarıştı

Bendeniz canım neden çalışmıyorsun istediğin gibi iş mi bulamıyormusun?
Merve canım evlenirsin zamanı vardır. Annen doğal olarak senin mutlu olmanı görmek istiyordur.yerimseniben
Ama benim annem evlenmemi istemiyor :roflol:

Canım umarım kpss de yüksek puan alırda istediğin yerde iş bulursun :Saruboceq:
Önceden liseyi bitiren öğretmen olurmuş ama şimdi nerdeeeeeee

inşallah canım benim sağol
aaahhh ahhh o zamanlarda yaşamak varmış. iş bulmak giderek zorlaşıyorbenneyaptımki

bendenizicmkpss başvuru tarihleri ne zaman bende girsem mi acep tekstil bölümü mezunuyum pek bir bilgimde yok kpss hakkında

günaydın kızlar....dün eli para gören yok galiba cnm benim elimdeki paralar uçtuukaydirigubbakcemile3

Günaydıın paramı?? ne parası ah nerde o günler bi tek ay başında alıyorum oda 1 haftada uçuyor...
Ay başını getirene kadar canım çıkıyor...

Selam kızlar nasılsınız
Ahh ahhhh herşeyin gözü kör olsun
Şuan o kadar sinirliyim ki sinirimden ağlıyorum niye insanlar bu ters anlayışsız

Çok şükür işyerinde bir sorunum kalmadı artık herşeye ağlar sinirlenir oldum
Benim yeni işim sigorta
Bir işyerine yangın poliçesi hazırlıyacam müşterinin yanına gittim adam o kadar ters ki elemanı ile tartışmış beni bir kovmadığı kaldı tavırları çok tersti. Sinir oldum valla sinirimden ağlıyorum insanlar nasıl bir anlık sinirle katil oluyorlar çok daha iyi anlıyorum mafoldumben

Back