• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ayy panayııır ah keşke bende gidebilsem...
Önceki başvurduğum büyük bir şirkete yönetici asistanı arıyorlarmış banada mail attılar başvuru devam ediyorsa sizide değerlendirmeye alıcaz dediler bende devam ediyor dedim.
Şimdi hayırlısı diyorum eğer orası kesin olursa 15 gün tatile çıkıp sonra işe başlamayı planlıyorum...
İlk hafta düzce sonra ver elini balıkesir ay kızlar inşallah hayırlısı olur yaa tam istediğim gibi bir şirket hemde bu şirket için ii bir pozisyon...

Canım benim Allah gönlüne göre versin...Dualarım seninle...

Selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok mafoldumben
Corel canım iyi olmana sevindim Şeniz
Cimcimemmm hakkında hayırlısı ne ise o lur inş. canım :Saruboceq:
Merve benim izin almam çoookkk zor şuan ki işimi benim dışımda yapacak personel yok senağlama
Belki patronum insafa gelirse ramazanlıkta izin alırım ne yapayım en azından yatarım :delphin:

bende buradayım yaaa. tamam bir zaman boşladım ama geri döndüm artık:)

kızlar napıosunuz.........?beyzacm merhaba!

cımcıme be bızım topık ölüyo herhal,,ffff çok sıkılıom ama ben..siz bu h sonu gıdıomusnuz pıknıge bakım?

yav meryem geliyom sen kayboluyon kısım...
Yok yaa gitmiyoruz hem Burcunun kuzeni vefat etmiş hemde Özlemin işi çıkmış falan filan...
Zati bende kaşıya gitcembu haftasonu inşallah...

kızlar napıyosunuz beyzacım hoşgeldin bıraktın bizi iyice nerdesin bakım sen:umursamaz:
mermaid sende hoşgeldin sizin topiğe geliyorum okuyorum çıkıyorum katılamıyorum bir türlü pc başında çok durmuyorum

Anemon tatlımmm başlık sahibi olarak beni cezalandırabilirsin tatlumm.. Girip okuyorum topiği ama her zaman yazmıyorum.
Burcu kim..Allah rahmet eylesin...Ölüm zor bir hal...Geride kalanlara sabır...
Mermaid kuzumŞeniz

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr,,,,,demek pıknık iptal,,ya ben dıorumkı bole pkınıgımsı bırsey bız kendı aramzda duzenlyelım..pıknığımsı bırseymııı dıyıp guluosnz sımdı dımı :))) ya hanı açık hava gıdıyosunuz mangalla pişmiş etler onunuze gelıo felan yaaa hanı bole bu tarz birşey olsun dıorum ben malum kene olayları var çok fazla YERle bir olmayalım zemuszemus

günaydın kızlar..nasılsınız bakalım

beyzacım seni cezalandırmaya kıyamam ki benopuyorumnanaktanama

mermaid cnm ya ben de gelicem ist ozman yapsanız çok gzüel olur temmuz gibi falan gelirim ama beni beklimessiniz

corelcim nasılsın cnm daha daha iyi oldun mu işlerini hallettinmi ev meselesini falan ne yaptın

cimcimecim temmuz gibiyse ben gelmeden önce yazarım size denk gelirse kadere kısmet buluruşuruz...

Back