• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Çok şükür işyerinde bir sorunum kalmadı artık herşeye ağlar sinirlenir oldum
Benim yeni işim sigorta
Bir işyerine yangın poliçesi hazırlıyacam müşterinin yanına gittim adam o kadar ters ki elemanı ile tartışmış beni bir kovmadığı kaldı tavırları çok tersti. Sinir oldum valla sinirimden ağlıyorum insanlar nasıl bir anlık sinirle katil oluyorlar çok daha iyi anlıyorum mafoldumben

adam sana patladı yani :mymeka:
ağlama canım benim adamın sinirli anına denk gelmişsin kötü tesadüf etmiş. seninle ilgili bi durum yok nasıl olsa :1hug:

Hayır poliçeyi kesin başka bir firmaya yaptıracaklarmış adamın asıl amacı fiyatı biraz daha kırmakmış uyuz bide benden şimdi fiyat bekliyor daha çok bekler sistemim çalışmıyor diyecem.En çok zoruma giden hem ablam orda çalışıyor hemde eniştemin arkadaşı yani iş sahibi :oklava:

sinemcim hayatım bencede sen onun işlemlerini yapma ilerde cimcimenin dediği gibi yine sorun çıkartır iş sahibi ya havalardadır kendini ne sanar bilmem

sinemciğim canım benim insan bazen sabrederken bile sabrettiğine yanıyor değil mi... Allah kolaylık versin canım...

Selam kızlar ben geldim nasılsınız
Dün yorum yapan bütün arkadaşlarıma çookkkk teşeekkküüüürrrleeeer Şeniz
Kızlar dünkü sorunlu müşterinin poliçesini yaptık maaalleeesseeeffff valla tahsilat kısmını ve ortaya çıkacak bütün sorunları patronum düşünsün bana poliçeyi yap dedi bende yaptım :jeyyar:

Son düzenleme:
kızlar bendeniz ve corel yok bugünlerde pek

izin konusuna gelince allahtan benim patronum çok iyi belki skk yok yemek yol yok üstelik haftalığım az ama patron iyi bana 1 hafta ist izni vericek en azından yüzüme bişey demiyor arkamdan konuşuyorsada allaha havale ne yapalım düzgün insan yok artık işverenler içinde şükür buna ama tabi gelmediğim zman haftalık almam sanırım

Hoşgeldün Coreliim...
Evet aslında kanun öle ama ben biraz duygusal yaklaşıyorum adamlar göndermeden verim alamayacaklarını anlayınca gönderiyolar...
Bu sene çıkamıcam 1 seneyi tatilsiz nasıl atlatıcam bilmiyorum... :((

günaydın canlarımm

corel ve cimcimecim bu şartlarda şükretmek gerek işsizlik çok daha zor zaten dışarıya çıktığın gibi aldığın para gidiveriyor tatile çıktığını düşün ben çıkcam diye harıl harıl para biriktiriyorum 300 400 biriktirirsem 1 haftada hepsi uçuvericek sadece yol paraları dünya para allah yardımcımız olsun 20 yaşında hayatın ne kadar acımassız olduğunu krizin zorluklarını öğrendim daha bu yaşta benim okumamam geleceğimi düşünmem gerekli ama hayat öyle zorki baba parası yiyemeden çalışmaya başladım eve katkı olsun bi nebze diyee...

günaydın kızlar...
aranızda evliliğe doğru adım atan olmadı mı?
uğurlu gelmedi mi bu başlık? :delphin:

eğer uğurlu değilse uğramayayım daha kaydirigubbakcemile3

Back