• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Merve hatırlatmışken geçenlerde gördüğüm bi rüyayı anlatayım...
Gece yatarken aklımdan geçti Allah'ım kısmetimi göster bana dedim abdest almıştım bide...
Rüyamda ben mutfakta bulaşık yıkıyorum (zaten kaderimdir bulaşık yıkamak) içeriden beni çağırıyolar gel sana yüzük takcaz diye bende tam net duyamıyorum yani emin olamadığım için gitmiyorum bu sefer annem bağırıyo gel yüzüklerinizi takalım diye sonra bi anda yüzüğü parmağımda görüyorum ve yanımda esmer uzun boylu birisi oturuyo üzerindekiler bile hala aklımda...Daha sonra bi kadın görüyorum elinde de elbise ve parçalar var annem kadına diyoki bu elbiselerden esra'ya da dik inşallah onu sonbaharda verice diyo bide ellerini kaldırıp du ediyo...Hala etkisindeyim rüyanın merakla sonbaharı bekliyorum :))

Cimcime hayırdır canım ya
Rüyan gerçekten çok güzel
Bekarların yüzük takmasına evlilik derler :Saruboceq:
Hangi gün gördün bu rüyanı

gününü hatırlamıyorum canım yaa...
Ama be bileyim bazıları derlerya eşimi rüyamda gördüm falan belkide öyledir... ılk kez bu kadar net bir rüya gördüm...

evet esra benim yüzünü yandan gördüm yaa esmerdi kirli sakallıydı ama uzun boyluydu...

mulberry canıım mutfak bizim değildi farklı bi evdeydik illa bizim mutfakmı olması lazım yav...

gerçekten böyle biri karşına çıkacarsa gerçekten ilginç olur
bazen benimde rüyamda eşim ya da sevgilim olur. ama hiç yüzlerini göremem nedense fisfisfis

esra bilmiyorum ki canım

ama dilerim en kısa zamanda tam istediğin gibi bir evlilik yaparsın... karşına böyle biri çıkınca söylersin artık bize rüyandaki kişi olup olmadığını ;)

mulberry'nin söylediklerine katılıyorum en kısa zamanda istediğin gibi bir evlilik yaparsın canım :Saruboceq:

ben de gecen sene ruyamda gordum gecen senekı sevgılımle evlenıyordum annesı hatta az takı takıyordu böle burun kıvıra kıvıra falan .:)
ama ayrıldık tabıkıde eskısıyle

Terbiyesiz nerde evde kalmışsın ya :oklava:
Benimde yaşım 27 canım o önce kendine baksın

Evet canım ya dedım ki ben gencım 27 yasımdayım mıllet 30 yasında daha koca bakıyor herkes hayatını yasıyor ben de gencım evde kalmıs falan degılım ayrıca duzgun bı beraberlıgım var dedım savundum eee evlen ozaman dıyor, ıyi hoş aama sinir oldum wala

dıyo kı ıstesem bı stadyum dolusu kız doldururum oo dedım beyımız ben yedeklı calısmıyorum ama, kımse senı begenmıoo dıooo eskıler hep evlendıı onlar guzelldııı senden dıyo, ben de dedım kı sen kendını bıle bılıyosundur ortalama bı adamsın normalsın yakısıklı degılsın kelsin dedım, kızım ne ıs wala ya böle sy mı olur
işsizm bıde ona da konusuo bende konustum dedım sen böle bölesın flan... :delphin: sınır oldum wala, adam evde kalmıs dedı yaa

ay al işte sen de 27sın evde kalmışı mı olurmuş ne olcak 22yken de bakıodum koca sımdıde bakıom
allahallaaah kıme ne hem
:dilcikar:

Boşver doldursun canım paşa gönüllü bilir:dilcikar:
Devir değişti bu zamanda evde kalmak mı kaldı yaa
Takma sen onu boşveeerrrrrr:enbuyukkk:

walaha , ınsan ıstemedıkten sonra evde kalmaz wala yok öle bısey de neyse
sinir olduydum gectı bıraz
:dilcikar: hıh

kolonya eski sevgilin sırf seni sinir etmek için böyle saçmalamış
bence sen söylediklerini kaale almayıp cevap vermeseydin o sinir olurdu. boşver diolağa bile girmeye değmez böyle insanlarla. hiç umursama bile. keyfine bak

cimcimecim rüyan gerçekten harikaa inş. yakın zmanda yaparız düğününü

benim gördüğüm iç çamaşırlarda yani dantelli dantelli genelde pembe ağırlıklı mavi siyah öyleydi sanırımm

geçen günde etkisinde kaldığım bir rüyam var ben normalde hiç izmire gitmedim ama siz burda konuştunuz ya etkisinde kaldım sanırım izmire gidiyordum izmirin dahiline iniyordum ama öyle güzel bir yer deniz olmaz heralde çok güzeldi rengi tek başıma geziniyordum snr teli çıkardım fotoğraf çekcemçekemiyorum kimseyede güvenemiyorum teli alıp kaçccaklar diye snr bişekilde çekinmişim fotoların başkasına gösterirken fotoğrafta denizin içindeyim hayırdır inş..ama çok güzeldiii

kolonyacım çok ayıp etmiş takma sakın onu yeryüzünde adam kalmamış onun için evlenmiyorum deseydin belkii bişeyler dank ederdii

Anemon hoş bldum ,tşk ederim...Evet sınav,ev ,iş derken bir türlü fırsat bulamadım..Artık sınavdan kurtuldum ,iş yoğunluğuda azalınca kendimi atıverdim burayadelikafadulden

Bende iyiyim bendenizz, tşkler iyi olmana sevindimmalkisalkisalkis neler kaçırdım acaba :jeyyar:

Back