Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ay burayı ben nsl kaçırdımmm:)tüm sayfaları okuyamadımm ama hoş muhabbet var anladıgım kadarıyla...sinem_44 cnm hemşeriyiz bu arada bende malatyadayım:)işten çıkmadıgın için sevindim..malatyada iş bulmak deveye hendek atlatmaktan daha zor vallaa...onun bunun laflarına aldırış etme işini yap maaşını al boşver ,,,onu bunu kafaya taka taka kendimizi maffediyorus:)

bendenizz hoşbulduk cnm bnm:)

sen de mi benim gibi yanlız ve işsizlerdensin? vereliniortak

cnmm yalnız değilim ama işsizim hatta işsizlik yüüzünden kafayı sıyırdım diyebilirim..her gören daha iş bbulamadınmı eeee ozman boşunamı okudun diyip iyicene moralimi bozuyorlrkafamçokkarıştısenağlamabu arada kayseridesin demiii geldim çok güzel ferah bi yer kayseri hayranıyım melikgazide kalmıştım:)

demek kayseriyş biliyorsunkaydirigubbakcemile5
aynen banada boşuna mı okudun diyorlar off çok bunaldım iş güç mevzularındanmafoldumben
üstüne bide yanlızlık hiç çekilmiyo hayatbenneyaptımki
neyse sağlığımız yerinde halimize şükür yinedea.s

madem yanlız değilsin evlilik sana neden uzak? özel bi soru olmadı umarım

şimdi erkek arkadaşım var 1.5 yıldır sevgiliyiz.bu ay sözlenecektik babam beyin kanaması geçirdi çok şüükür şimdii iyi agustos gibi sözlencez sanırım ama sürekli aksilik olup duruyorrrr..kimi zaman kısmetimde yokmu acaba diyorum..ondan uzak gibi geliyorrr...allah herşeyin hayırlısını versinn işin ,eşin herbişeyin:):1rolleyes:

selam herkese.
bence bi kız kısmeti karşısına çıkmadıysa evlenemez opuyorumnanaktan
yeni gelen smilylere bende bayıldım turkbayragi mafoldumbenvereliniortak
yanlız bu ne yapıyo pek anlamadımzemuszemus

canım sanırım cam siliyorrrzemuszemushemde ikielle birdenkaydirigubbakcemile3

hele şuna bakın cnm ya kıyamam nasılda ağlıyormafoldumben:teytey:

çok geçmişolsun canım ya allah bi daha göstermesin böyle kötü durumları inşallah:Saruboceq:
canım kısmetin zamanı gelmeyince herşey bahane. hakkınızda hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

buyrunnnnnnnnn aaa bide bu smily varmış yeni fak ettim kaydirigubbakcemile3

canım sanırım cam siliyorrrzemuszemushemde ikielle birdenkaydirigubbakcemile3

hele şuna bakın cnm ya kıyamam nasılda ağlıyormafoldumben:teytey:

zemuszemus iyide cam silse gözlerini neden kapatıyo ki
bence yüzüne bişe yapıyokaydirigubbakcemile3
ya da uyur gezer olabilir mi ki:roflol:

Son düzenleme:
zemuszemus iyide cam silse gözlerini neden kapatıyo ki
bence yüzüne bişe yapıyokaydirigubbakcemile3
ya da uyur gezer olabilir mi ki:roflol:

çok sgl cnm allah kimseye göstermesin verirsede şifasıyla birlikte versin inş..bende bu simileyi şeye benzettim zemuszemus süslü bir kızasaçını bi oraya bi buraya atıyo gibime geldii ammada çok anlam yükledik şu sevimli şeye:)acaba başka ne yapıyo olabilir karanlıkta yolunumu arıyo gözlerde kapalı:dance:

zaten iki tel saçı var onalrıda toplamış kaydirigubbakcemile3
bence uyur gezerzemuszemus

Aramıza hoşgeldin hemşerim nem
Doğru söylüyorsun malatya da iş bulmak imkansız vereliniortak
zemuszemusYa arkadaşlar spor yapıyor olabilir mi?

Aramıza hoşgeldin hemşerim nem
Doğru söylüyorsun malatya da iş bulmak imkansız vereliniortak
zemuszemusYa arkadaşlar spor yapıyor olabilir mi?

hb cnm bnm:) hemşerimide kırarmıyım hiç ozmam uyur gezerken spor yapıyo olsun:)sositososito

zaten iki tel saçı var onalrıda toplamış kaydirigubbakcemile3
bence uyur gezerzemuszemus

nem hoşgeldinn cnm baban için allahtan acil şifalar dilerim çok çok geçmiş olsun erkek arkadaşın içinde hayırlı olmasını dilerim:Saruboceq::Saruboceq:

bendeniz evet cam silse gözleriniaçar bu simley uyur gezer olabilir haklısın zemuszemus belkide delidir hihoyyythihoyyyt

sinemcin konserde bir arkadaşımın dersaneye gidiyorda okullarla anlaşmışlar eğlence düzenliyorlarmış inş. eğlenceli geçer öyle umuyorum şarkı söyleyecekmiş bakalımalkisalkisalkis

hb cnm bnm:) hemşerimide kırarmıyım hiç ozmam uyur gezerken spor yapıyo olsun:)sositososito

'uyur gezer spor yapıyo' bu süpermişşş sırnaşık şey a.s.
merveninde dediği gibi zemuszemus öyle gezmekten delirmişte olabilirlaelaelaelaelae
mervecim konserler süper oluyo bol bol eğlen tadını çıkar:dance::teytey:hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…