• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

millet bikinileri ile havuz başında
ben zemin kattayım muhasebenin kontrolünü yapıyom
üst katlara çıkıcam yakında:)
alışıyımda şuraya bi

alış bi an evvelde tadını çıkarmaya başla artıkk şakkıdı
iş başındayken bikini giyilmiyo dimi iş aralarında havuza girip çıksandelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

6 yı geçiyo
burda herkes patronun ağzına bakıyor
ben bişi desem sorun olcak

ara benim gönlüme kalmış ama veremiyosun ki

sende akşam 6 dan sonra denizin ve havuzun tadını çıkar yüzmeyide öğren fırsatları değerlendir. bide otelde çalışıyorsun galiba orda bir sürüde etkinlik vardır. otelin her hizmetinden sizde yararlanabiliyor musunuz peki? tabi işten arta kalan zamanlarda

Corel canım Allah yardımcın olsun o sıcakta çalışmak ne kadar zordur -tatlicadiarzu-
Neyse yarın tatildir umarım gönlünce dinlenirsin

sende akşam 6 dan sonra denizin ve havuzun tadını çıkar yüzmeyide öğren fırsatları değerlendir. bide otelde çalışıyorsun galiba orda bir sürüde etkinlik vardır. otelin her hizmetinden sizde yararlanabiliyor musunuz peki? tabi işten arta kalan zamanlarda

bana herşey serbest
ama akşam saatinde animasyon ve disko var
ikiside sarmıyor beni.
yüzmeyi sökersem
başka şeye gerek yok
akşamları bi saat yüzer
asma katta bi kahve içerim tamamdır.
eve çıkarsamda ailem gelcek zaten
oh değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

bana herşey serbest
ama akşam saatinde animasyon ve disko var
ikiside sarmıyor beni.
yüzmeyi sökersem
başka şeye gerek yok
akşamları bi saat yüzer
asma katta bi kahve içerim tamamdır.
eve çıkarsamda ailem gelcek zaten
oh değmeyin keyfime kaydirigubbakcemile3

oo eve çıkmayı düşünüyorsan süper olur zaten
bide masaj salonları olur ya onlarda iyi olur gibi sankiii :1rolleyes:

İyidir canım kaydirigubbakcemile4
Hangi bölüm mezunusun nasıl bir iş arıyorsun

ben mimarım cnm 2 sene oldu okul biteli..bikaç yerde çalıştım resmen kullandılar mmaş diye dilenciye bile vermiycek paralar verdilerrr..çok zoruma gitti bıraktım bendeee..en son çalıştıgım yer 400 tl verdii maaş diye onuda iki ye bölüp veriyordu şimdi benim nsl zoruma gitmesin demisenağlama

_AnemoN_ hb cnm..iyi dileklerin için çok sgll:)artık buralara ugrarım bolca:)corel sende hoşgeldin cnm:)

oo eve çıkmayı düşünüyorsan süper olur zaten
bide masaj salonları olur ya onlarda iyi olur gibi sankiii :1rolleyes:

spa
var canım
işletmesi başkasında
belki kullanırım
sauna hamam ıvır zıvırda var
ilerleyen günlerde artık -tatlicadiarzu-
kaçırmazsa patron beni burdan :oklava:

nemcim bende matematik mezunuyum ama ayne dersanelerde bizi kullanıyo az para mümkünse hiç para bol iş o yüzden bende bıraktım. seneye kpss ye girip düz memur olmaya çalışacam mecburen. başka çarem kalmadı
hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

spa
var canım
işletmesi başkasında
belki kullanırım
sauna hamam ıvır zıvırda var
ilerleyen günlerde artık -tatlicadiarzu-
kaçırmazsa patron beni burdan :oklava:

bi rahat bıraksın şu patronlarda yaa kötükedihüso

bendenizz cnm valla iş konusunda umudum tamamen kırıldıı..artık mucize gibi görmeye başladım işe girmeyi:)bakalım artık kısmettttttt:)

nemcim bende matematik mezunuyum ama ayne dersanelerde bizi kullanıyo az para mümkünse hiç para bol iş o yüzden bende bıraktım. seneye kpss ye girip düz memur olmaya çalışacam mecburen. başka çarem kalmadı
hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
dersaneler öyle verdiklerine çok para veriyolar
diğerlerine vermemeye calısıyorlar
bi rahat bıraksın şu patronlarda yaa kötükedihüso
benimki bildiğin psikopat 4,5 yıldır burdayım çok muhattap olmadığımız için rahattım bu yaz nasıl geçicek bakalım
bendenizz cnm valla iş konusunda umudum tamamen kırıldıı..artık mucize gibi görmeye başladım işe girmeyi:)bakalım artık kısmettttttt:)
ümidini yitirme canım
meslek ne ?

Back