• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

corel canım mimarım ama , ben diplomalı ev kızıyım diyorum artık:)
bendenizz vallaaa bu gidişle bende evde çürüycem:):):)

nem süper mesleğin var
400 tl mi dedin :S
en aceminiz alıyo 1000-1500 arası istanbulda

nemcim kaç yaşındasın cnm..

corel sanada allah sabır versin

bendenizcim valla matematikten mezunsun ve işin yok çok zor benim kafa basmıyor valla matematiğe

mervecim sorma yaa çok zor bölümlerden birini bitirdim ama bi işe yaramıyo malesef:1no2:

anemon ,25.5 yaşındayım cnm:):):):)
corel ,mimarlık batıda iyi meslek ama doguda kıymet bilen yok:(

yaşlandık vallaaaa hormonlardanmıdır nedirr valla evlenesim geliyo bebek falan istiyorum artık:)ama aglayan bebeklerden istemem:)oda nsl olur tabi bilemiyorum:):):

yaşlandık vallaaaa hormonlardanmıdır nedirr valla evlenesim geliyo bebek falan istiyorum artık:)ama aglayan bebeklerden istemem:)oda nsl olur tabi bilemiyorum:):):

aynen bende bebek istiyorum yaa:emir_bebek:
ama bende baba adayı bilem yokk kaydirigubbakcemile3

aynen bende bebek istiyorum yaa:emir_bebek:
ama bende baba adayı bilem yokk kaydirigubbakcemile3

oyy cnm bnmmm olur kıs inş hayırlısıysa tabi..benim en yakın arkadaşım iki hafta önce görücü usuluyle istediler iki hafta içinde sözlenip nişanlandı iki ay sonrada düğünü var..odaa yakınıp duruyordu sevgilim işim hiç bşyim yok niye yaşıyorum diyorduu..şimdii ayakları yere degmiyor vallaaaaaaaaaa.darısı tüm herkese inş:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:icecream:

oyy cnm bnmmm olur kıs inş hayırlısıysa tabi..benim en yakın arkadaşım iki hafta önce görücü usuluyle istediler iki hafta içinde sözlenip nişanlandı iki ay sonrada düğünü var..odaa yakınıp duruyordu sevgilim işim hiç bşyim yok niye yaşıyorum diyorduu..şimdii ayakları yere degmiyor vallaaaaaaaaaa.darısı tüm herkese inş:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:icecream:

ne güzel allah mesut etsin. bakalım benide evliliğe ikna edebilecek biri çıkacak mı opuyorumnanaktan benimde pek umudum yok ama. hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek:sm_confused:

iyi haberlerini iyi haberlerini bekliyorusssssssssssss::):)

bende bende sevgilim olunca ilk size haber vericem tam deli dolu yaşlarım ben 40lık kadınlar gibi hissediyorum kendimi olgun

bende bende sevgilim olunca ilk size haber vericem tam deli dolu yaşlarım ben 40lık kadınlar gibi hissediyorum kendimi olgun

içimden bi ses bendenizle senin kalbinizi çalcak birinin yakın zamanda gelcegini söylüyorrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

içimden bi ses bendenizle senin kalbinizi çalcak birinin yakın zamanda gelcegini söylüyorrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

tamda ben sana onu söyleyecektim. içine mi doğuyo diyecektim:sm_cool:
ağzından bal damlıyoo Şeniz inşallah dediğin gibi olur canım:icecream:

ayy kız nemm valla ağzından bal damlıyor inşallah inşallah allah herkesin gönlüne göre versinnn

ama benden demesi (sevgili) olsa bi derttttttttttttttt olmasa bidert:)

Back