• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlarr

sinemcim ya çok üzüldüm inş.en kısa zmanda daha iyi koşullarda iş bulursun..yada bu sadece söylentiden ibarettir inşallah ..

bugün gerçekten hiç iyi bir gün olmucak sanırım benimde sabahtan beri işlerim hep terss keyif de yok

ben usta filan diyince senden yaşça çok büyük biri sandımkaydirigubbakcemile3
canım dert etme mutlaka daha iyisi çıkacaktır karşınayerimseniben

inşallah çıkar yaz geldi ben hala sevgili bile yapamadım kendime bak hoş çoçuk dedim bizim akrabanın aşkı çıktı :1closedeyes::1closedeyes:ne yapalım yenisine sağlık deyip bir kaç ay daha yanlızları oynucam..-tatlicadiarzu-

sinem ne seni ne arkadasını tanıyorum beni yanlıs anlama ama arkadsın işten cıkartıdıgı için senin de moralini bozmak istemiş bana göre nerden biliyorki seninde işten cıakrtılcagın vahimi gelmiş kötükedihüso

iştee tam bana göre bir topik
bende geldim üye sayınızda artma olduu
sanırım bende bu gidişle evlenemicemm kuşlaarr

Kızlar moral verdiğiniz için teşekkürler
Benim anlamadığım beni işten çıkaracaklar ve arkadaşım bunu biliyor neden bana söylemedi bende o göre kendimi hazırlardım

canım öncelikle boşver takma kafana
inşallah daha güzel bir iş bulursunn
niye sana söylemedikleri konusuna gelince
öğrenipde çalışma performansında düşme olmaması için
çok benciller sadece kendilerini düşünyorlar canım hayırlısı hakkıına

Günaydın kızlar nasılsınız
Ben hiç iyi değilim senağlama
Dün işten çıkan arkadaşımdan şunu öğrendim
Beni de işten çıkarmak istiyorlarmış
Şu an o kadar kötüyümki kredi kartı borcum olmasa bir dakika bile durmam burda :delphin:
Ne yapacağım hiç bilmiyorum kızlar başka bir iş bulmadan çıkamam :uhm:
Şunu çok iyi anlamdımki sen kadar iyi olursan ol patron senden daha iyisini bulursa hemen kapının önüne koyuyor :a015:

Kızlar moral verdiğiniz için teşekkürler
Benim anlamadığım beni işten çıkaracaklar ve arkadaşım bunu biliyor neden bana söylemedi bende o göre kendimi hazırlardım

doğru olduğundan emin misin?
samimi bi arkadaşın mı söyledi ?
yerine eleman alındı mı?

nolııı burda iş davasımı,,,bence gulpembıs onyargılı olma beee,belkı hanı sende cıkarılacksn hazırlıklı ol manasında solemıstr arkadası,,çunku küt diye cıkarırlar genelde adamı krız donemınde,eğer soylediğinin aslı varsa ıyı yapmıs,psıkolojını hazırlamıs sayılcak..ama tabı inş yanılıyordurrrr

kızlar bana işten çıkarılacağamı söyleyen işyerinden çok yakın arkadaşım kendi işten çıktı onun yerine beni geçirdiler. Şimdi sabah kadar üzülmüyorum yeni pozisyonumdaki işimi öğrenmeye çalşyorum en azından elimde başka bir mesleğim daha olsun istiyorum :jeyyar:

kızlar bana işten çıkarılacağamı söyleyen işyerinden çok yakın arkadaşım kendi işten çıktı onun yerine beni geçirdiler. Şimdi sabah kadar üzülmüyorum yeni pozisyonumdaki işimi öğrenmeye çalşyorum en azından elimde başka bir mesleğim daha olsun istiyorum :jeyyar:

cok sevindim valaaaa :1hug: umarım hersey gönlünce olurrr

sinem senin adına çok sevindimalkisalkisalkis

Sağol canım inan şimdi daha iyiyim insan sakin kafa ile düşünce dahada rahatlıyor
Sabah işyerine geldim ilk paylaşak istediğim siz oldunuz Şeniz
Evdekilerin haberi yok olsa ailem çık kendine stres yapma der biliyorum ama ben neden ailem yük olayım diyorum çalışmaya alıştım
Bide artık herşeyi zamana bıraktım hakkımda hayırlısı :Saruboceq:

Back