• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Sağol canım inan şimdi daha iyiyim insan sakin kafa ile düşünce dahada rahatlıyor
Sabah işyerine geldim ilk paylaşak istediğim siz oldunuz Şeniz
Evdekilerin haberi yok olsa ailem çık kendine stres yapma der biliyorum ama ben neden ailem yük olayım diyorum çalışmaya alıştım
Bide artık herşeyi zamana bıraktım hakkımda hayırlısı :Saruboceq:

çalışma hayatına alışınca işsiz kalmak daha zor tabi. hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

günaydın canlarr

sinemcimm çok sevindim canım..demekki arkadaşın iyi bir arkadaş değilmiş seni üzmeye hakkı yoktu:kızgın:hakkında hayırlısı olsun cnmŞeniz

günaydın canlarr

sinemcimm çok sevindim canım..demekki arkadaşın iyi bir arkadaş değilmiş seni üzmeye hakkı yoktu:kızgın:hakkında hayırlısı olsun cnmŞeniz

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hihoyyyt
Merve canım arkadaşım haklı sadece kendi şuan işten çıktı onun yerine ben bakıyorum artık yani bana muhtaç oldukları için beni işten çıkartmıyorlar gerçek bu :delphin: Kendime başka bir iş bulana kadar çalışmaya devam edecem uygun bir iş bulursamda çıkacam yapacak bir şey yok :kahve:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hihoyyyt
Merve canım arkadaşım haklı sadece kendi şuan işten çıktı onun yerine ben bakıyorum artık yani bana muhtaç oldukları için beni işten çıkartmıyorlar gerçek bu :delphin: Kendime başka bir iş bulana kadar çalışmaya devam edecem uygun bir iş bulursamda çıkacam yapacak bir şey yok :kahve:

seni çıkarmayı düşünseler başka görevler vermezlerdi
yüreğini ferah tut
güzellik:kahve:

seni çıkarmayı düşünseler başka görevler vermezlerdi
yüreğini ferah tut
güzellik:kahve:

Sağol canım ya bende öyle düşünüyorum ama arkadaşım kafamı çok karıştırıyor :uhm:
Beni çıkarmayı düşündükleri andan itibaren canım hiç işe gelmek istemiyor bide işler o kadar yoğun ki yapmıyayım diyorum ama bu defada vicdanım el vermiyor :delphin:
Şuan çok karışık duygular ve hisler içindeyim -tatlicadiarzu-

Sağol canım ya bende öyle düşünüyorum ama arkadaşım kafamı çok karıştırıyor :uhm:
Beni çıkarmayı düşündükleri andan itibaren canım hiç işe gelmek istemiyor bide işler o kadar yoğun ki yapmıyayım diyorum ama bu defada vicdanım el vermiyor :delphin:
Şuan çok karışık duygular ve hisler içindeyim -tatlicadiarzu-

patronlar samimi olan arkadaşların çıkarılcanı birbirine söylemez
çok mu kafana takıldı git konuş!
Açık sözlülükten zarar gelmez.
en kötü şey belirsizliktir.:kahve:

CORELı tebrik ediyorum corelcim çok doğru bir noktaya parmak bastın haklısın sana katılıyorum

[Corel antalya'da işler nasıl kuzummm:delphin:
Sinem canım benim corel'e katılıyorum çok karıştıysa aklın git konuş patronunla. şüphe beladır canım iç kemirir.:asigim:
diğer fıstuklar öpüyorum hepinizi.Şeniz
cimcimem :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Günaydın kızlar kaydirigubbakcemile4
Arkadaşlar yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkürler Şeniz
En iyisi konuşup beynimdeki sorulardan kurtulmak kaydirigubbakcemile5

günaydınnn kızlar hepinizi kocaman öpüyorumm

bu akşam konser var arkadaşımın uzun zamandır bir etkinliğe katılmıyordum arkadaş çevremde onun için bugün ayrı bir heyecanlıyımm

bide bir bayan neden evlenemez sorusunun bence cevapı üzümün çöpü armudun sapı diye diye gelenleri geri çevirirse evlenemez ilk bulduğunu bırakmıcan benden tavsiyeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayrıca yeni ifadeler gelmiş nekadar güzellturkbayragi

günaydın kızlar
c.tesi çalışmak ne lanet bişi
az sonra teknosaya gidicem
ayaklandırıcam orayı

selam herkese.
bence bi kız kısmeti karşısına çıkmadıysa evlenemez opuyorumnanaktan
yeni gelen smilylere bende bayıldım turkbayragi mafoldumbenvereliniortak
yanlız bu ne yapıyo pek anlamadımzemuszemus

günaydınnn kızlar hepinizi kocaman öpüyorumm

bu akşam konser var arkadaşımın uzun zamandır bir etkinliğe katılmıyordum arkadaş çevremde onun için bugün ayrı bir heyecanlıyımm

Merve canım konserde bizim yerimize de eğlen opuyorumnanaktan
zemuszemus bendeniz sanki bu dans ediyor

Back