Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canım benim belki bahar yorgunluğu felan olabilir neyse haftasonunada az kaldı bol bol uyursun artık

bahardan dolayı kirpik diplerinin iltihaplandığınıda ilk defa duydum:1shok:
çok geçmiş olsun sinemcim:teselli:

Bende ilk defa duydum canım ve benim başıma geldi
Ben makyaj yapan biride değilim ama anlamadım :uhm:
Doktor gözlerimin çok hasas olduğunu söyledi gözlük kullanmam gerekiyor ama bir türlü fırsat bulupta gözlük alamıyorum :a015:

Bende ilk defa duydum canım ve benim başıma geldi
Ben makyaj yapan biride değilim ama anlamadım :uhm:
Doktor gözlerimin çok hasas olduğunu söyledi gözlük kullanmam gerekiyor ama bir türlü fırsat bulupta gözlük alamıyorum :a015:

ilk defa mı böyle bişe yaşıyorsun? bahar alerjisi olsa şu yaşına kadar hep başına gelmiş olması lazım:uhm:
gözlük derken güneş gözlüğümü tavsiye etti doktor?

c.tesiye az kaldı :)

günaydın bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlım. hayırdır c.tesi günü ne var?

oyy sinem geçmiş olsun yaa göz zaten hassas olduğu içinçok acı veriyodur...
haftasonuna 1 gün kaldı ay hem uyuyacağım için hemde buluşmaya katılacağım için çok heyecanlıyım. ınşallah bi aksilik olmaz yaa...

Canım evet ilk defa başıma geldi
Güneş gözlüğü değil benim zaten dereceli gözlüğüm var derecesi ilerlemiş onu kullanmam gerekiyor. Güneşe çıkmamı yasakladı doktor :delphin:

GÜNAYDINN KIZLARR..ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HEPıNıZ HOŞGELDıNıZ

SıNEMCıM GEÇMıŞ OLSUN CNM allah acil şifalar versin bu havalara dikkat et bende 15 gündür ne koku alabiliyorum ne de yediklerimden tat öksürükte başladı bahardan sanırım çarptı bizi:kızgın:

cimcime kız uykuya bende doyamıyorum çok uyusam başım ağrıyor az uyusam uykusuz ruh gibiyim halbukii gayet 8 saat uyuyorum ahh bahar ah hepimizi bi hal yaptınnnkaydirigubbakcemile

Back