Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ayy ayy cok teşekkür ediyrem. ne güzel karşılama bööle.. bendenizm sen nerdesin ben ordayım .en uygun yer bura sanırım bana :)yaa elimi tutkaybolmaym yeni keşfediyorum:P

ayy ayy cok teşekkür ediyrem. ne güzel karşılama bööle.. bendenizm sen nerdesin ben ordayım .en uygun yer bura sanırım bana :)yaa elimi tutkaybolmaym yeni keşfediyorum:P

tamam tatlım tut elimi gezelim seninle topic topic kaydirigubbakcemile5
bide dün evlenemeyenler köşesi diye bi topic keşfettim. ama orda 28 yaş üstü evlenme umudu kalmayan kişileri kabul ediyorlar. benide kabul ettiler. 28 e ne kaldı şurdabenneyaptımki

tamam tatlım tut elimi gezelim seninle topic topic kaydirigubbakcemile5
bide dün evlenemeyenler köşesi diye bi topic keşfettim. ama orda 28 yaş üstü evlenme umudu kalmayan kişileri kabul ediyorlar. benide kabul ettiler. 28 e ne kaldı şurdabenneyaptımki

nerde hani
orası tam yaşıma hitap ediyor
hihihiihihi

bende hanii nickimizin altında yazı varya onu nasıl yapıyosunuz ben bilemedim bitürlü

demek aralarına da almıyorlar bende senin yanında gider gelirim .:)

tamam gel benimle kaydirigubbakcemile
bu arada o kadar sohbetimiz var seninle hala yaşını bilmiyorum?kaydirigubbakcemile3

bende hanii nickimizin altında yazı varya onu nasıl yapıyosunuz ben bilemedim bitürlü

canım özel mesaj kısmından profil düzenleye giriyorsun. orda aşağılarda kişisel rütbe diye bi yer var oraya istediğini yaz kaydet. anlatabildim mi?

annem 16sında evlenmiş olunca hayliyle evde psikolojimi bozuyoo annem 68 babam 60 lı acelelerine nooluyosa .82 de evlenmişler..

Back