Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Canım bizim işyerinde ben hariç herkesin kilo sorunu var onların yaptığı tek şey sıcak su içmek yemeklerinden kısıtlama yapmıyorlar.Sende sıcak su iç :delphin:

seçil tekrar geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin..cimcimecim inş sende en kısa zmaanda sağlığına kavuşursun.ama dr.ihmal etmemelisin

ben p.tesi yarım gün
dün yarım gün izinliydim
bu konuda haklarını yiyemicem işyerimin sağlık konusunda gıkları çıkmaz.

OHH NE GÜZEL HERKES ERKENDEN KAÇTII zavallı ben 7 ye kadar burdayımm ama buna şükür ya işim olmasaydıı..diye avutuyorum kendimi

arkadaşlar tam bana göre bir topic..... küçükken annneme ben ileride evlenmeyeceğim seninle yaşayacağım hep derdim sanırım bu gerçek oluyor........... annem demişti zatenn..:))))

hep 25 te evlencem derdim
annem 24 yaşında kızım ufak ufak hazırlansan dedi
anne çıtayı 30 yaptım dedim
30 a bişi kalmadı
sanırım 35 e çıkartıcam:P

valla ünv okurken anneme söz verdim 25 yaşından önce evlenmem paramı kazanırım seninle gezerim harcarız dedim şimdi fossssss 26 olduk tık yok...... iş ev arası gidip geliyos etrafa bakamıyos bile nerde o eski günlerrrr ahh ahhhh.

GÜNAYDINN kıslarrrrrrrrrrrrrrrr,amaan uzulmeyın ya sevgılınız olsa ayrı bır dert cıkacak kıslar,,bakın bende bır aaahh ahhhçıyımm,topıgı takıp edenelr varsa bılırler ,sevgılı var ama evlılık adına bıse yok,söz nişan da dahil....o daha farklı bır durum

Back