Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

oy ooooy bende de çok tüy hatta kabaca kıl var. Doktora hiç gitmedim çünkü gidipte çözüm bulan kimseyi görmedim. ıleride sorun yaşarmıyım acaba

amin canım cimcimeciim valla benden sana öneri kesinlikle bir jinekoloğa gözükmelisin belki sendede bir hastalık felan olabilir benimde öyleydi hatta beterdi benim ama hem 4 yıldır felan sir ağda yaptırıyorum hemde 9 aydır felan ilaç kullanıyorum ikiside baya azalttı hatta ben lazer epilasyon felan yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki sene tamamen bitsin diye işallah seninde biter canım kökleri kurusun emi.....

Hoş buldum tşk ederim canlar,bende iyiyim a.s.
cimcime hormon bozukluğundan dolayımı tüylenme var ?ne kadar zamandır var yada ?

herhal hormon bozukluğu kendimi bildim bileli kıllarımlan dostuz...Ya bende kesin bişey var yani bi bayanda bu kadar olması normalmi acaba...Ne anne nede baba tarafında benim gibisi yok ablamla ben böleyiz. Ya çok zor bir durum valla

oy ooooy bende de çok tüy hatta kabaca kıl var. Doktora hiç gitmedim çünkü gidipte çözüm bulan kimseyi görmedim. İleride sorun yaşarmıyım acaba

aynen bende de canım. o yüzden ben de pko dan şüphelendim. adet düzensizliği de vardı. ama kilo verince düzensizlik kalmadı. kilo vermek önemli bu hastalıkta. tüylenme genetik değilse. hormoneldir. epilasyondan başka çaresi yok malesefbenneyaptımki

haklısın canım bende öyleydim hatta arkadaşlarım maymundan 5 dak. önce doğmuş diede benimle dalga geçerlerdi bu kadar olası tabiiki doğal değilmiş doktorum bana öyle söyledi benim göbeğimde hatta belimde bile çıkıyordu ama şimdi baya azadlı bir an önce bir jinekoloğa görün bence canım oda olmazsa lazer epilasyon felan türü şeyle var onlarla bitirebilirsin bu sorunu baya pahalı ama 10,15 seansta tamamen kurtulmak mümkünüş

Cimcime bence bir hekime gitmelisin,eplasyondan önce...Bu arada ben jinekolog yanında asistanım yardımcı olabileceğim bişey varsa söyleyebilirsin :1hug:

haklısın canım bende öyleydim hatta arkadaşlarım maymundan 5 dak. önce doğmuş diede benimle dalga geçerlerdi bu kadar olası tabiiki doğal değilmiş doktorum bana öyle söyledi benim göbeğimde hatta belimde bile çıkıyordu ama şimdi baya azadlı bir an önce bir jinekoloğa görün bence canım oda olmazsa lazer epilasyon felan türü şeyle var onlarla bitirebilirsin bu sorunu baya pahalı ama 10,15 seansta tamamen kurtulmak mümkünüş

yaa böyle dalga geçen dengesiz insanlara sinir olurum :mymeka:
canım ilaçlar tüylenmenin azalmasına yardımcı oldu mu?
bide bildiğim kadarıyla bekarlara sadece doğum kontrol hapı veriyorlar. sana başka ne ilacı verdiler?

jinekoloğum bana diane 35 die doğum kontrol ilacı verdi oda tüylenmemi baya azalttı onun dışındada bu ilaç bana 4 ayda 7 kilo aldırığı için bende endokrinoloji uzmanına gittim oda hem kilo veriim hemde kan şekerimi dengelesin diye glucophage adlı ilacı verdi geçen haftada hem krom ilacı olarak kullanılan hemde antidepresan olarak kullanlıan depreks adlı ilacı verdi bakalım noolacak ama tüylenmem yüzda 50 oranında azaldı cimcimeciim mutlaka bir uzmana gitmeni hala şidedtle tavsiye ediyorum yol yakınken gitte gelecekte bu başına daha kötü sonuçlar çıkartmasın...

bu arada doğum kontrol ilaçlarının kilo almak dışında hiçbir yan etkisi yokmuş hatta ewli bayanlara çocuğu olmasın diyede veriliyormuş...

Benim yeğenim
yani prensesim maymun gibi doğdu :)
omuzlarında bile vardı.
döküldü bi kısmı.
epey tüylü olacak birde esmer:) ergenlik biter bitmez doktor kontrolunden sonra ablam lazere başlatacak onu.
ablaları bi görseniz çok güzel ama tüylü eccüg :) maymunum diye severim ben onu :)

pkoyla ilgili baya araştırma yapmıştım bi ara. bende olabileceği konusunda şüphelenmiştim. doktorada gitmedim. adet düzensizliğim devam etseydi kesin giderdim. şükür öyle bi sorunum kalmadı.

corelcim yeğenin için doktorlar bişe demedi mi. hormon tahlili filan yapmadılar mı?

ya gitmek istiyorum fakat şu kilo sorunu baya zarar verir bana çünkü ben kolay alıyorum zor veriyorum. En iisi ii bir epilasyoncuya gidem belki onların yaptığı tahlille ilaç kullanmama gerek kalmaz

ya canım doktora gitmeden bence karar verme öyle şeylere belki hormon testinden sonra ilaç vermeyecek doktor onu ne sen ne de ben bilebiliriz sen bi doktora git bence o san der saol sinemciim bu arada

Back