Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar bende kapı gıçırtısına oynayanlardanım hemde bizde sülalecek oynamayanı dövüyorlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

kızlarr içimde buruk bir sevinç var önceki sayfada bahsettim ya eski sevgilim işte o 1-2 saat önce motorla yine içeriye bakarak geçti..bizde yarımsaat önce arkadaşımla kapının önünde oturuyoduk motorla iki kişi önümüzde durdu beni sordu ve gül uzattı kabul etmedim almadım kapının önüne bırakıp gittiler..içine tel nosunu yazmış bide aşkı memnuda behlül peykere bir not yazmıştı bihterde bunu okumuştu o notu yazmış yarabbim insan orjinal bişey yazar ve kendi getirir..ama uzun zamandır böyle jestler almıyodum hoşuma gitmedi de değil hanii

sinemcim evet güzel bi tavsiyede bulundun bende o duyduğum sözden snr açamam eğer benimle konuşmaya gelirse açık açık sorucam ve red edicem

ülen anemon seninde her günün maceralı geçiyi... Her bir ayrıntıyı anlatta gözümüz gönlümüz açılsın bari... Bendemi kapının önüne çıkıp otursam napsam bi gülde bana gelirmiki fisfisfis

kıs sinem nerde kaldın be yaa... Bak şimdi sana dalıldım iş bizden önemlimi bee..

Ah beyza yaa bende makina tasarımı bitirdim ama sekreterliklerde sürünüyom...
bende işletme bitirdim ama tasarım yapıyorum
şu ülkede kendi mesleğini icra eden kaç şanslı insan var zaten

muhasebe bitirdim
muhasebe yapıyorum :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bitirme tezimi muhasebeden yaptım ama benden uzak olsun.
kaynaşamadık bir türlü muhasebe finans sektörüyle...
işini seviyorsan ne mutlu sana:1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bitirme tezimi muhasebeden yaptım ama benden uzak olsun.
kaynaşamadık bir türlü muhasebe finans sektörüyle...
işini seviyorsan ne mutlu sana:1hug:

çok seviyorum diyemem :)
yakında mali müşavir olucam o zaman severim belki :)
ama şu an ki hayat standardını mesleğime borçluyum :)

oo ne güzel yaa arkadaşım taa balıkesirden gelip sınava girdi kazanamadı tekrar başvurdu şimdi ise vazgeçti. Zabıta oldu belediyede. Çok zor olduğunu söylüyor takdir ettim seni

ben ilk girişimde öylesine girdim.
zaten mecburi saat bitince çıktım.
2.de kazandım fena denmeyecek bi puanla
evet canım cidden zor
bitirme sınavları daha zor ama :)
kasımda kursa başlıcam o yüzden

Back