- 11 Ağustos 2010
- 119
- 0
Anacım senin kızda bi başka güzelmiş hani.... Allah'ım acılarını göstermesin...elifcim oglun cok tatli allah nazardan saklasin masallah allahim anali babali büyütsün insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anacım senin kızda bi başka güzelmiş hani.... Allah'ım acılarını göstermesin...elifcim oglun cok tatli allah nazardan saklasin masallah allahim anali babali büyütsün insallah
Hanimlar tekrar merhaba. elifgokdeniz ne güzel masAllah türkmenistanda kardes ülkemiz sayilir degilmi orada ki hayatindan memnunmusun anlatirmisin biraz nasil orada ki yasam?
Diger arkadaslar sizlerde hosgeldiniz.
Nihan Allah rahmet eylesin insaAllah. Ve dediginiz gibi o artik bir melek... Ne diyebilirim bilmiyorum. Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip eylesin insaAllah.
Bu arada ben 89 dogumluyum bir kac ay sonra 22 yasima girecegim Allah nasip ederse. Avusturyada yasiyorum iste dogma büyüme gurbetciyim. Henüz evli degilim bir bucuk yada iki sene sonra oda olacak insaAllah.
Hepinize sevgiler ve hayirli geceler
Canım dün ben gittikten sonra yazmışsın,ben şuan eliliğimin 4 yılını yaşıyorum Allah'ım bozmasın inşallah muhabbetimizikaçyıllık evlisin elif
Canım dün ben gittikten sonra yazmışsın,ben şuan eliliğimin 4 yılını yaşıyorum Allah'ım bozmasın inşallah muhabbetimizi
günaydın amin canımgünaydinlar herkeze huzurlu bir gün dilerim
Nayino tesekkür ederim iyiyim sen nasilsin?
Amin canım inşallah....amin kimseninki bozulmasın
nerdesin kız sen temem neyse mazeretin varmış hoşgeldinselamm ben geldimmmmnasılsınız kızlar bayramda istanbula gittim yoktum pc de olmadığı için gelemedim çok özledim çokkk
nerdesin kız sen temem neyse mazeretin varmış hoşgeldin