sizin için yerken doymuş olurum herhaldemidemde kendime yerkalmaz yeterki siz iyi olun kendim için yiyosam namerdimvalla ya yerken bu nihan için bu skop için derken kendini unutma
kendin içinde ye kız aç kalma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin için yerken doymuş olurum herhaldemidemde kendime yerkalmaz yeterki siz iyi olun kendim için yiyosam namerdimvalla ya yerken bu nihan için bu skop için derken kendini unutma
kendin içinde ye kız aç kalma
güle güle canım:80:
hoşbulduk canım nasılsın
sizin için yerken doymuş olurum herhaldemidemde kendime yerkalmaz yeterki siz iyi olun kendim için yiyosam namerdim
sizin için yerken doymuş olurum herhaldemidemde kendime yerkalmaz yeterki siz iyi olun kendim için yiyosam namerdim
ben iyiyim canımİyiyim canım keyif yapıyorum nezle olcem galiba:2:sen nasılsın
Görüşürüz hülyacım
ben iyiyim canım
aman şimdiden al önlemini bol sıvı ve c vitamini al
bende anladım zaten sen yerken benim karnım doydu akşammrb kızlar nbrsinz bakim dün dolma koyarken tabağıma bu skopca için bu nihan için dedim yedim valla sizin için
mrb kızlar nbrsinz bakim dün dolma koyarken tabağıma bu skopca için bu nihan için dedim yedim valla sizin için
mrb kızlar nbrsinz bakim dün dolma koyarken tabağıma bu skopca için bu nihan için dedim yedim valla sizin için
iyi o zaman ben yiyeyim siz doyunbende anladım zaten sen yerken benim karnım doydu akşam
ee nasılsın canım
aklımın köşesinden sende geçtin cnm unuturmuyum hiç siziEEEE hani bana :44:
kıı sen zaten benim ikizim değilmisin sen yiyince ben ben yiyince sen doyuyosun şekerimSağol canımBende diyorum niye karnım tok
napıyon canım nereye gitçenBen varım ama birazdan gidicem
napıyon canım nereye gitçen
burdada güzel evet sen istanbuldaydın dimi:97:Oturuyorum evde napayım ya dışarı çıkacağım ya hava çok güzel ordada öyledir
burdada güzel evet sen istanbuldaydın dimi:97: