Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Güzel miydi eyvah eyvah canım
güzeldi cnm hem komik hemde duyguluydu ama izlenesi bi film ben beğendim yanii hele müziklerinde oynanamamak için kendimi zortuttum valla sinemada:KK1::KK1::KK1:
evet ya gelin arada buraya siz gelinde bende damlarım hemen:KK1:

bende özledim kız:KK19:

ben buralardayım hep aslında hülyacım siz buraya uğrayın bende gelirim hemen:97:
valla cnm ben pek uğrayamaıyorum gündüzleri eşim evde işim gücüm bitmiyo anca geceleri bakabiliyorum eşimle pcleri değiştirk ben laptopu aldım kızım uyanıkkende açıp bakamıyorum dalıyo pc ye çok fena:KK9::KK9:
.Bende oynamıştım kaynanayla ama hiç bilmiyor oynamayı oyanarken gülmemek için zor tutuyorum kendimi:KK60::KK60:
allah ne etmesin kız senii bende kendi anneme gülerim oynarken :KK1::KK1: ee onlar görmemişlerki işten gücten oynamaya vakitleri kalmamışki annem:KK1::KK1:
çok şükür evet canım :KK60: hatta kaynana bana komik geliyor :KK24:
sağolsun kızlarından asla ayırmaz bende onu annemle bir tutarım :nazar::nazar:
Allah daim etsin cnm hep böle gider ve hiç bozulmaz:KK71:
Evet canım 6. ayımdayım :KK69:
ayy yesinler seni:KK1: kı 6 ay oldumu daha yeni konuştuğumuzda 4 aylık evliydin :26:
sağol canım:97:

:KK59::KK59:
bencede çıkmaz nihancım sağlık olsun üzülme sen :KK70::KK70:

güzeldi cnm hem komik hemde duyguluydu ama izlenesi bi film ben beğendim yanii hele müziklerinde oynanamamak için kendimi zortuttum valla sinemada:KK1::KK1::KK1:

valla cnm ben pek uğrayamaıyorum gündüzleri eşim evde işim gücüm bitmiyo anca geceleri bakabiliyorum eşimle pcleri değiştirk ben laptopu aldım kızım uyanıkkende açıp bakamıyorum dalıyo pc ye çok fena:KK9::KK9:

allah ne etmesin kız senii bende kendi anneme gülerim oynarken :KK1::KK1: ee onlar görmemişlerki işten gücten oynamaya vakitleri kalmamışki annem:KK1::KK1:

Allah daim etsin cnm hep böle gider ve hiç bozulmaz:KK71:

ayy yesinler seni:KK1: kı 6 ay oldumu daha yeni konuştuğumuzda 4 aylık evliydin :26:

Oldu tabi kız 6 ıncı aydayız
Sende benim gibi seviyorsun oynamayı oynasaydın sinemada:KK1:

anladım canım sağlık olsun akşamlarıda ben giremiyorum senin akşam yazdığını sabah ben okucam benim sabah yazdığımı sen akşama okucan artık:KK1::KK1:
çok tatlı ya:KK69::KK69:

anladım canım sağlık olsun akşamlarıda ben giremiyorum senin akşam yazdığını sabah ben okucam benim sabah yazdığımı sen akşama okucan artık:KK1::KK1:
çok tatlı ya:KK69::KK69:
fırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbet:KK1::KK1: hem tatlı hemde cadıı:KK1::KK1: biy üç bess diye saymayada başladık teyzesi:KK1::KK1:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
efendim tatlışkomm nbrr

fırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbet:KK1::KK1: hem tatlı hemde cadıı:KK1::KK1: biy üç bess diye saymayada başladık teyzesi:KK1::KK1:

efendim tatlışkomm nbrr
denk geldik sonunda:KK19: şükür kavuşturana:KK1:
ay yir onu teyzesi :KK19:
ee nasılsın canım

Son düzenleme:
denk geldik sonunda:KK19: şükür kavuşturana:KK1:
ay yir onu teyzesi :KK19:
ee nasılsın canım
:KK16::KK16:evet cnm ben çıkıyorum sen geliyosun sen çıkıyosun ben geliyorum:KK1:
iyiyim cnm saol sen nasılsın yi teyzesi yii :KK1::KK1:
İyiyim canım senden naber:KK54:
bendende iilik tatlım bugün işim yok kızımda uyudu sohbete geldim hanııımmm:KK53::KK53::KK60::KK60:

hatta bi saat sonra annemgile gitcem lahana dolması yapmış bizi çağırdı yemezsem biyerlerim şişer valla:KK60::KK60::KK60:

X