Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Güzel miydi eyvah eyvah canım
güzeldi cnm hem komik hemde duyguluydu ama izlenesi bi film ben beğendim yanii hele müziklerinde oynanamamak için kendimi zortuttum valla sinemada
evet ya gelin arada buraya siz gelinde bende damlarım hemen

bende özledim kız

ben buralardayım hep aslında hülyacım siz buraya uğrayın bende gelirim hemen:97:
valla cnm ben pek uğrayamaıyorum gündüzleri eşim evde işim gücüm bitmiyo anca geceleri bakabiliyorum eşimle pcleri değiştirk ben laptopu aldım kızım uyanıkkende açıp bakamıyorum dalıyo pc ye çok fena
.Bende oynamıştım kaynanayla ama hiç bilmiyor oynamayı oyanarken gülmemek için zor tutuyorum kendimi
allah ne etmesin kız senii bende kendi anneme gülerim oynarken ee onlar görmemişlerki işten gücten oynamaya vakitleri kalmamışki annem
çok şükür evet canım hatta kaynana bana komik geliyor
sağolsun kızlarından asla ayırmaz bende onu annemle bir tutarım
Allah daim etsin cnm hep böle gider ve hiç bozulmaz
Evet canım 6. ayımdayım
ayy yesinler seni kı 6 ay oldumu daha yeni konuştuğumuzda 4 aylık evliydin :26:
sağol canım:97:

bencede çıkmaz nihancım sağlık olsun üzülme sen

Oldu tabi kız 6 ıncı aydayız
Sende benim gibi seviyorsun oynamayı oynasaydın sinemada

anladım canım sağlık olsun akşamlarıda ben giremiyorum senin akşam yazdığını sabah ben okucam benim sabah yazdığımı sen akşama okucan artık
çok tatlı ya

anladım canım sağlık olsun akşamlarıda ben giremiyorum senin akşam yazdığını sabah ben okucam benim sabah yazdığımı sen akşama okucan artık
çok tatlı ya
fırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbet hem tatlı hemde cadıı biy üç bess diye saymayada başladık teyzesi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
efendim tatlışkomm nbrr

fırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbet hem tatlı hemde cadıı biy üç bess diye saymayada başladık teyzesi

efendim tatlışkomm nbrr
denk geldik sonunda şükür kavuşturana
ay yir onu teyzesi
ee nasılsın canım

Son düzenleme:
denk geldik sonunda şükür kavuşturana
ay yir onu teyzesi
ee nasılsın canım
evet cnm ben çıkıyorum sen geliyosun sen çıkıyosun ben geliyorum
iyiyim cnm saol sen nasılsın yi teyzesi yii
İyiyim canım senden naber
bendende iilik tatlım bugün işim yok kızımda uyudu sohbete geldim hanııımmm

hatta bi saat sonra annemgile gitcem lahana dolması yapmış bizi çağırdı yemezsem biyerlerim şişer valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…