güzeldi cnm hem komik hemde duyguluydu ama izlenesi bi film ben beğendim yanii hele müziklerinde oynanamamak için kendimi zortuttum valla sinemadaGüzel miydi eyvah eyvah canım
valla cnm ben pek uğrayamaıyorum gündüzleri eşim evde işim gücüm bitmiyo anca geceleri bakabiliyorum eşimle pcleri değiştirk ben laptopu aldım kızım uyanıkkende açıp bakamıyorum dalıyo pc ye çok fenaevet ya gelin arada buraya siz gelinde bende damlarım hemen
bende özledim kız
ben buralardayım hep aslında hülyacım siz buraya uğrayın bende gelirim hemen:97:
allah ne etmesin kız senii bende kendi anneme gülerim oynarken.Bende oynamıştım kaynanayla ama hiç bilmiyor oynamayı oyanarken gülmemek için zor tutuyorum kendimi
Allah daim etsin cnm hep böle gider ve hiç bozulmazçok şükür evet canımhatta kaynana bana komik geliyor
sağolsun kızlarından asla ayırmaz bende onu annemle bir tutarım
ayy yesinler seniEvet canım 6. ayımdayım
bencede çıkmaz nihancım sağlık olsun üzülme sensağol canım:97:
güzeldi cnm hem komik hemde duyguluydu ama izlenesi bi film ben beğendim yanii hele müziklerinde oynanamamak için kendimi zortuttum valla sinemada
valla cnm ben pek uğrayamaıyorum gündüzleri eşim evde işim gücüm bitmiyo anca geceleri bakabiliyorum eşimle pcleri değiştirk ben laptopu aldım kızım uyanıkkende açıp bakamıyorum dalıyo pc ye çok fena
allah ne etmesin kız senii bende kendi anneme gülerim oynarkenee onlar görmemişlerki işten gücten oynamaya vakitleri kalmamışki annem
Allah daim etsin cnm hep böle gider ve hiç bozulmaz
ayy yesinler senikı 6 ay oldumu daha yeni konuştuğumuzda 4 aylık evliydin :26:
bencede çıkmaz nihancım sağlık olsun üzülme sen
heheh aynen valla geç karşımada oynayakOldu tabi kız 6 ıncı aydayız
Sende benim gibi seviyorsun oynamayı oynasaydın sinemada
inşş cnmamin nisanurcum inşallah
anladım canım sağlık olsun akşamlarıda ben giremiyorum senin akşam yazdığını sabah ben okucam benim sabah yazdığımı sen akşama okucan artıkvalla cnm ben pek uğrayamaıyorum gündüzleri eşim evde işim gücüm bitmiyo anca geceleri bakabiliyorum eşimle pcleri değiştirk ben laptopu aldım kızım uyanıkkende açıp bakamıyorum dalıyo pc ye çok fena
bencede çıkmaz nihancım sağlık olsun üzülme sen
fırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbetanladım canım sağlık olsun akşamlarıda ben giremiyorum senin akşam yazdığını sabah ben okucam benim sabah yazdığımı sen akşama okucan artık
çok tatlı ya
efendim tatlışkomm nbrrKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
denk geldik sonundafırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbethem tatlı hemde cadıı biy üç bess diye saymayada başladık teyzesi
efendim tatlışkomm nbrr
fırsat buldukça burdayım bebikimm karşılaşırız elbethem tatlı hemde cadıı biy üç bess diye saymayada başladık teyzesi
efendim tatlışkomm nbrr
denk geldik sonundaşükür kavuşturana
ay yir onu teyzesi
ee nasılsın canım
bendende iilik tatlım bugün işim yok kızımda uyudu sohbete geldim hanııımmmİyiyim canım senden naber
hatta bi saat sonra annemgile gitcem lahana dolması yapmış bizi çağırdı yemezsem biyerlerim şişer valla
yirim tabi yimemmi ben senin yerine yerim senin yerine kilolarıda alırım merak etme senBnim yerimede yi bebem afiyet olsun
yirim tabi yimemmi ben senin yerine yerim senin yerine kilolarıda alırım merak etme sen
olur cnm yerimmm kilo aldırıcanız kız banaaa benim yerimede ye hülya
skop:80::80:
valla ya
olur cnm yerimmm kilo aldırıcanız kız bana
güle güle canım:80:neyse ben kaçtım kuzularımm akşm görüşürüz öptüm hepiniziii:79::79:
hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin canım