- 5 Nisan 2007
- 220
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.941
kizlar o ciglik ve bagirmalar bizde de basladi ( 7.ayda canimdan bezmistim ve 15 gunde gecmisti ama son 4-5 gundur geri geldi. sesi de gur mikrobun resmen kulak zarimin zorlandigini hissediyorum. teyzem, konusmaya calistigini ve konusamayinca sinirlendigini soyluyor. ondan bagiriyormus. bi de bazen ellerini dislerini slkarak bagiriyo. o beni korkutuyor iste, ya diyorum cok sinirli bir cocuk olursa ne ben ne esim sinirliyiz, kavga etmeyiz, evde yuksek sesle konusulmaz, tv sesi bile acilmaz. insallah gecer bu durum..
Herkese selamlar,
Mervecim doğum günün kutlu olsun Allah ailenle sağlıklı ve hayırlı geçireceğin uzun ömürler versin. Hediyeni de güle güle kullan şuan bana gelse o hediye çok memnun olurdum zira vera hanım emekleye emekleye köşe bucak gezdiğinden, şap şap elini vurmaktan çok hoşlandığı parke ve fayansları önce deterjanla sonra duru suyla çift dikiş sildiğimden bana ilaç gibi gelirdi :) kullan sen tavsiye edersen biz de bakalım
Güldencim ne güzel gezmişsiniz Ece hanımla, ecenin de uyumlu olmasına maşallah diyorum.
Şilacım, kader arkadaşım seni pek göremiyoruz. Doruk ecren iyilerdir inşallah gece uykuları ve iştahları düzelmiştir inşallah
Gelelim bize;
Giderken yolda vera krizi yaşandı kendi uyumadığı gibi eymenin de uyumasına izin vermedi bağırmalar oradan oraya atlamalar, öne babaya doğru atılmalar koltuğa oturmak istemedi hiç zor zapdettim. Kvalidelerde ikisi de birer melek gibiydi herkes yabancı ev yabancı olunca haliyle meraklı gözlerle incelediler. Alışınca sıkıldılar ama yapacak bişey yok :) evde bişey yemeyen benim zorla ağızlarına tıkmak suretiyle yemek yedirdiğim bebeler ağızlarını aça aça bi güzel yediler ama beni yalancı çıkardılar ben yemiyorlar diye yakınıyordum hapur hupur yiyince beni yalancı çıkardılar. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)
Yer yatağında yattık ve eymenin uyurgezer olduğunu keşfettik normalde emeklemeyen bebek gece uykuda yatağın bi ucundan diğerine nasıl gitti anlamış değilim her emmeye kalkışında koyduğum yerden çok uzakta buldum, görümcemin çocukları acayip kıskandı bizimkileri onlar bizim bebişlerden daha huysuzlardı biri 6 diğeri 3 yaşında. Vera 3 yaşında olanın peşinden gidiyo o da gelmesin diye annesinin arkasına saklanıyo :)) dönüş daha iyiydi çünkü vera hanım uyudu dolayısıyla eymen ve aralarındaki ben de uyuduk :) geldiğimizde anneannelere çıktık ve acayip özlemişiz dedemizin kucağından inmedik yarım saat :)
Tekrar baslayan burun akintisi disinda iyiyiz cok sukur hilalcim saol. Sizinde babaanne ziyaretinizin iyi gecmesine sevindim canim benimkilerde uyur gezer canim hic bir zaman bebeleri yatagina koydugum sekilde ve yerde bulamiyorum malesef. Yaa su arabada huzursuzluk cikarma bizdede var koltuklarina oturtuyorum tabi bana arkada yer kalmiyor biraz gidiyoruz ve kesinlikle biri ciglik cigliga agliyor niye boyle yaptiklarini bi turlu anlayamadim yeni huy edindiler oturmak istemiyolar yaa suna cozum ve onetisi olan var mi acaba