Günaydın uykucu bebişler ve fedakar anneler...
Dün akşam şaka gibiydi...
Ece hanım sabah saat 11 de uyanmış.Bir daha da uyumamış.Akşam Saat 7 ye geliyordu emzirirken uyuya kaldı.15 dk sonra ağlayarak bir uyandı ..offf aman allahım yok böyle ağlamak.Gözleri şişti, hıçkıra hıçkıra ağlıyor, kesintisiz 15-20 dk ağladı.Ne yapacağımı saşırdım.Dua okuyorum,su veriyorum yok halen ağlıyor.En sonunda aklıma mikrodalga geldi.En sevdiklerinden ve kolay çalışacak elektronik alet mutfakta :) çorbasını ısıttım belki yer diye.Ohh şükür rabbime.Mikrodalga başladı çalışmaya bizimkisi sustu...Mama sandalyesine oturttum.Oh mis gibi çorbasını yedi.Başladı mızırdanmaya .Off yine mi..Geldik odasına oyun oynuyoruz.Yok bizimkisi halinden memnun değil habire mızırlanıyor.Sakinleşsin diye emzireyim dedim.Maşallah az önce çorba yiyen başkasıydı sanki hoop memeyi bir emmesi var maşallah kuzuma. saat 8 falan uyudu :) Yanından ayrılmaya niyetleniyorum gözler açılıyor ,kaşlar çatılıyor ,hadi bakalım ayrılabilirsin hop yanına yattım taa saa 10 bucuk falan.o arada babamızda yeni geldi durum böyle böyle dedim.Konuşurken açtı gözleri bizimkisi sanki ağlayan o değilmiş gibi babaya bir gülücük sarılma saştım kaldım 5 dk sonra yine uykulu ve ağlama moduna geri döndü offf off... altını değiştirdim emzirdim ,150 cc mama takviyesi ile göğsümde uyudu 12 gibi beşiğine yatırdım..Uyandı uyancak derken 2 bucuktu uyuduk.Ece hanımda ses seda yok taa ki 4bucuğa kadar.Tekrar emzirdim uykuya daldı.Sabah 7 de tekrar emzirdim 60cc mama verdim..odasına geçtik.O arada sabah sabah annem geldi.Durumu anlattım.Yanına uzandı.ben de işe geldim..
Şimdicik..kızlar nedir bu durum.Büyüme atağı falan mı geçiriyoruz.Ateş yok,vücudunun her yerini kontrol ettim anormal bir durum yok.. neden anlamsız şekilde ağlama nöbeti geçirir ve çok uyur?
Bakalım bugün nasıl geçicek.