Ayy olayı öyle heyecanla okudum ki ; sanki o anın içinde gibi hissettim kendimi,
Reçelin kaybolması ve uğraşlarınız sonucunda bulunması gözlerimi yaşarttı , özellikle evini tanıyıp sevinmesi
sokaklarda ne hale gelmiş kedicik, neyseki sağ salim kavuşmuşsunuz, Allah bir daha bu şekilde ayırmasın kızından annesi
Sokak hayvanlarına olan yardımlarına da çok sevindim, çoğu insan bir kap suyu çok görüyor gariplere, ben evine hayvan alıp sokaklara atanlara çok kızıyorum özellikle, sanki oyuncak bu hayvan,
Bazıları da alıp kapatıyor apartman dairesine ya da balkona, ne gezdirme ne hava aldırma , hapis hayatı yaşatıyorlar hayvanlara caniler
Bizde de Abim hayvan sevdalısıdır, hatta delisidir ... küçücük apartman dairesinde güvercinden kediye civcive kaplumbağadan kuşa hepsine baktı, hayalinde de büyük bir hayvan çiftliği var bakalım
Evet ben de yeniden düşünüyorum bi hayvan sahibi olmayı, özellikle kızım büyüdükce onunla sorumluluk duygusunu geliştireceğinden ve o da çok istediğinden alacağız .. Daha az katlı ve Bahçeli bir apartmana taşınınca insallah...
Dabim diyor demek ki minik kuş , bundan sonra hızlıca çözülür dili, sizinle muhabbette geçer Ececik annesi, kızlar çok yetenekli oluyor dil gelişiminde maşallah...
Çok güzel bir arabaymış bu gerçekten , ne kadar fonksiyonlu,
Fiyatı ne kadar ki göremedim ben
Biz maxi cosi oto koltuğu monte edilebiliyor diye nuna bebek arabasını almıştık e bebekten,
Hala oto koltuğunu takıyorum onda yatıyor ya da oturuyor Selim, ama artık kendi kılıfı ile kullanmaya başlayacağım arabayı, bakalım sevecek mi ondaki duruşunu beyefendi..
Ece sizi yataktan atmaya niyetli annesi siz kendinize kanepede bir yer ayırın en iyisi
Bir de bizim iki çocuklu halimizi düşün, dört kişi sığmıyoruz gerçi... bi yatakta kızı ile babası , diğerinde selim ile ben . çocuklardan sonra artık böyle olduk
Ece'nin reçeller resimlerine bayılıyorum ya, özellikle ikinci fotoğrafta reçel nasıl bakmış öyle eceye
korku dolu gözlerle..
Benim eşim ev işlerinden anlamaz bulaşık makineni dahi çalıştıramaz ama Selim'den sonra sağolsun ikisine birden bakıp , bana bir saat de olsa özgür zaman bırakır .. evin tüm alışveriş işini yapar , zaten çok tempolu çalışıyor daha başka şeyler istemem yazık adama
Ay ben bu Japon Ece'yi yiyeceğim annesi müsaadenle , aynı Selim gibi tombik bacak o da
Ben de regl döneminde olduğumdan aynı moddayım
nedir bu kadınların çektiği ya hu..: