Selam kızlar geçmişi okudum aklımda kalanlar
Reçele bayıldım çok çok tatlı ama ondan da tatlı bişey Ece, maşallah reçelle olan diyaloguna bayıldım gerçi tek taraflı sanırım monolog diyelim :)
Selime maşallah ayaklanmaya başlamış bizde eymen sıralıyor emekleyemiyor vera da sıralıyordu ama emeklemeyi keşfedince bıraktı evi keşfe çıkıyor sürekli iyice yaramaz oldu
Ozalitçiden bahsedilmiş, ozalit a3 ten büyük yani 42cm-30cm den büyük kağıda baskı yapan makine ozalitçi de o baskıyı alan kişidir :) mimarlık fakültelerine yakın kırtasiyelerde bulunur Ankara'da olsan çok yer söyleyebilirdim.
Lalecim evet mimarım ve fotoşop biliyorum lakin ADSL bağlantım yok telden giriyorum yoksa seve seve istediğin şeyi yapıp sana gönderirdim
Elif ve beril eymen de ikiz kardeşini düşünmeksizin sürekli memede olayım diyor, yemeğini yemediğinde acaba acıkmadı mı diyip emzirmeyi teklif ediyorum maşallah ona hiç hayır demiyo
Vera beybisinin yeni dişleri çıkıyor üst yanlar ve sürekli ısırma halinde göğsümü diş kaşıyıcısı hatta ısırma tahtası olarak kullanıyo, sabırla bu sürecin geçmesini bekliyorum.
Hala pütürlü yiyemiyoruz tarhana çorbasına bulgur atmıştım zaten yemiyorlardı öğürdüler hiç yemediler dün
Dr a göre köfteyi minik minik bölüp önlerine koyacakmışım kendileri yiyeceklermiş pehhhhh ellerine aldıkları hiçbirşeyi ağızlarına götürmüyolarki