- 29 Aralık 2007
- 3.376
- 1.042
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.681
Evet bide iki tane demin kiza corbasini yedireyim bari dedim ama yarisini zorla yedi en sonunda sinirlenmiyeyim diye biraktim yedirmeyi sanki benim icin yiyolar keyifleri bilir. Esimde oyle olurmu yedir diyo iyi hadi bakalim sen yedir dedim o bi kasik bile yediremeden pes etti eee dedim ne oldu niye yedirmiyon dedim yemiyo ki diyo sanki ben yiyoduda yedirmedimm. Ama cok zormus benimkilerin simdiye kadar istahlari iyiydi bi kac gundur yemiyolar seninkiler bari anne sutu aliuo bende o da yokk eee ne yiyecekler ozaman
Devam sütü içmiyorlar mı senin bıcırıklar canım ?
Ben bugün bir arkadaştaydım bir Temmuz doğumlu bebeği onun da, zorla ağzına söküyor çorbayı falan, çocuk kaç kere öğüdü boğulacak hala yedirmeye çalışıyor, ayy ben fenalık geçirdim karşılarında
Seninkilerin Yememezlikleri iştahsızlıkları daima olmuyormuş silacım demek şu dönem bi sıkıntıları var , üzme hırpalama kendini , eski yeme düzenlerine dönerler yakında inşallah ...
Ayy mervecim istahsiz bebek cok zormus yaa icim icimi yiyo neden yemiyolar diye uzuluyorum ne yapim anneyiz sonucta. Neyse bugun kahvaltida degisik sey yaptimda yediler oda oynatarak falan yani. Canim ya disten yemiyolar yada mevsim degisiminden etkilenmislerdir insallah oyledirde atlatiriz yoksa isim is bunlarla
devam sutu iciyolar ama sadece gece icmeyi tercih ediyolar gunduz iciremiyorum dr uma soylemistim 6,7 aylik falandilar kizmisti niye gunduz vermeye calisiyosun normal ogunlerini ver diye ama zaten kendileride icmiyo
Neredeyse on gündür geçmeyen şiş bademciklerim için , dün gece nihayet dayanamayıp acile gittim,
Hemen popadan bir iğne yaptılar da rahatladım çok şükür
Dr yat dinlen diyor, iki çocukla nasıl olacaksaAllah sağlık sıhhat versin tüm hastalara nefes alamaz yutkunamaz duruma gelmiştim en son..
elifsueda nerde yaaaaaaaa
ilknurda kayip
burdayım bebem
malum bugün pazar geç kalktık kahvaltıyıda geç yaptık
birzadan anneannem dedem annem abim gelecekler
ortalığı topluyorduk
daha yeni giriş yaptım,çayımı yudumluyorum
korunma işine gelince hiçbir şekilde korunmuyorum...
bebek mi istiyorsun yoksammmmmmmmmmmmmm
Cok gecmis olsun mervecin sonunda iyilestin yani keske simdiye kadar gitseydin dra
kahvaltida da yumurtanin sarisini ayirdim icine peybir koydum ikisini cirptim sonra az yagda pisirdim benimkiler yediler ama biraz once corbalarinin yarisini zor yedirdim ama ne yapayim elimden badka birsey gelmiyor agizlarini zorla acipyutturacak halim yok malesef duzelmelerini bekliyecez
emziren anneler dogum kontrolu olarak ne kullaniyorsunuz acaba.fazla ozel degilse yazabilirmisiniz.
Huhuu kimse yokmu.. Pazar pazar bitek benmiyim evde olan yaaa.. Benim esim malesef calisiyor mecbur evdeyim
Bizim bey bir tek pazar günleri tüm gün evde oluyor, o yüzden babamızın etinden sütünden tüm mevcudiyetinden bir tek pazarları faydalanabiliyoruz dolayısıyla çok koşturmacalı geçiyor pazarlar bizde..
Yavvv niye eslerinizi yoruyosunuz pazar gunu dinlensinler iste.. Benimkide cumartesi evdeydi izinli oldugu gun bizim gunumuzde kodturmaca ile geciyor yok alisveris yok gezme derken zavalli esim calisirken daha az yoruluyorum diyo. Ama ne yapalim canim zaten butun hafta evdeyim bari o oldugu zaman gezeyim hakkim degil mi yani
Yavvv niye eslerinizi yoruyosunuz pazar gunu dinlensinler iste.. Benimkide cumartesi evdeydi izinli oldugu gun bizim gunumuzde kodturmaca ile geciyor yok alisveris yok gezme derken zavalli esim calisirken daha az yoruluyorum diyo. Ama ne yapalim canim zaten butun hafta evdeyim bari o oldugu zaman gezeyim hakkim degil mi yani
Kızlar alakasız bi konu olacak ama , belki benim gibi deodorant kullanmaktan onun koku ve lekelerinden bıkanlar vardır,
Duştan sonra koltuk altınıza karbonatlı su sürerseniz hiç rahatsız edici terleme olmuyor ıslaklık oluyor ama koku olmuyor günlerdir deniyorum ve memnunum artık deodorantları çöpe atacağım yavaş yavaş
Selim'in kontrolü vardı sabah,
Kulak düzelmiş çok şükür, fakat şimdi de genzindeki akıntıdan ötürü öksurüyor, o akıntıyı kurutmak için antibiyotik yAzdı, on gün üzerine bir hafta daha antibiyotik verilir mi ya hiç vermekten yana değil gönlüm
Huhuu kimse yokmu.. Pazar pazar bitek benmiyim evde olan yaaa.. Benim esim malesef calisiyor mecbur evdeyim