- 29 Aralık 2007
- 3.379
- 1.055
- Konu Sahibi TwoPrincess
ayyyy sari ordek seni ne kadar sekersin oyleeeeee masallah canim allah nazarlardan saklasin
sağol cnm, Allah hepsini nazardan korusun..
kızlar bu arada oğlum hastalandı öküsüyo balgam da var sanki ilaç pditus veriyorum ama dr aradım getir dedi yarın gitcem bakalım inş kötülemez zaten dünden beri başladı
hoşgeldin folikasidcim, geçmiş olsun oğluna ilerlemez insaallah..
merhaba arkadaşlar ben sizi sürekli takip ediyordum fakat yazamıyordum yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah bundan sonra yazmaya çalışacağım.benim 6 haziran doğumlu oğlum var ayrıca 29 mart 2006 doğumlu ablamız var kızım bu sene 1. sınıfta. okul ev arası mekik dokuyorum hasta olan bebeklere geçmiş olsun Allah hepimizin bebeklerini korusun.
sağol cnm hoşgeldin sen de yavrularınla..
bizim de 2008 eylül doğumlu bir ablamız var ana sınıfına giden..birinci sınıfa gidiyor olması zor oluyordur senin için, ilk zamanlar okula adapte sıkıntısı, ödevler, bir de bebeğin bakımı zor.. Allah yardımcın olsun..
herkese merhaba,
Uzun zamandır giremiyordum bı baktım sayfalar almış başini gitmiş okudukça Afalladım ,şaşırdım ,üzüldüm.
Neyse ben biraz kızımı anlatayım 9 aylık kontrolünde 10 kg 76 cm geldi emekleme hala yok biraz geri geri gidiyor okadar üstte 4 altta 2 dışımız var anne dedi birkaç kez. çok mutlu oldum
Bebislerinizle mutlu günler güzel anneler
Notiğer topikten kopyalayıverdim
hoşgeldiniz Yarencikle annesi...
maşaallah, herşeyi çok güzel Allah sağlık versin, geri geri emekliyor demek ki
size de mutlu günler cnm...
Son düzenleme: