- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- Konu Sahibi TwoPrincess
evet canım gönderdim,cağanada gonderdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sueda hala ishal az az yapıyor bu kaçıncı bez
kızlar maflor şase 1 çay bardağına yapıyorum malum hepsini bir anda bitiremiyor
bi kaç saati buluyor,ilacın etkisi gidermi?
evet canım gönderdim,cağanada gonderdim.
herkese merhaba,
Uzun zamandır giremiyordum bı baktım sayfalar almış başini gitmiş okudukça Afalladım ,şaşırdım ,üzüldüm.
Neyse ben biraz kızımı anlatayım 9 aylık kontrolünde 10 kg 76 cm geldi emekleme hala yok biraz geri geri gidiyor okadar üstte 4 altta 2 dışımız var anne dedi birkaç kez. çok mutlu oldum
Bebislerinizle mutlu günler güzel anneler
Notiğer topikten kopyalayıverdim
o nasıl yapılıyor mamaya mı karıştırılıyor reçetenin üstünde kaç saatte tüketilmeli diyor baktın mı?
kızım bebekken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım ve ishal olmuştu reflor kullandım biberona koyuyordum güzelce içiyordu ama her bebek aynı olmuyor malesef ilacın etkisinin gideceğini sanmıyorum ama bir eczacıya danış istersen.
bereni doyurdum, evi komple topladım, nevresimleri değiştirdim, çıkan kirli nevresimleri yıkadım, kuruyolar şuan,mutfağı topladım, berenin balık çorbasını koydum pişiyor,yıkamam gereken 2 makina çamaşır var, süpürmem silmem toz ve wc temizliğim kaldı bir de yemek off daha çok işim varr bir size bakayım dedim
herkese merhaba,
Uzun zamandır giremiyordum bı baktım sayfalar almış başini gitmiş okudukça Afalladım ,şaşırdım ,üzüldüm.
Neyse ben biraz kızımı anlatayım 9 aylık kontrolünde 10 kg 76 cm geldi emekleme hala yok biraz geri geri gidiyor okadar üstte 4 altta 2 dışımız var anne dedi birkaç kez. çok mutlu oldum
Bebislerinizle mutlu günler güzel anneler
Notiğer topikten kopyalayıverdim
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Kizlar kizimib ustten de iki tane disi cikiyor galiba birinin ucu gozukuyo ama otekisini tam anlayamadim kizim 4 ledi ama oglum daha bir tane bile cikarmadi
Ya regl olanlar normal şakır şakır mı oluyo yoksa leke leke mi? Bende leke var çoğalmıyor da azalmıyor da
Bizim üst iki tane çıktı veranın kazma gibi koca koca iki diş :)
banada gel banada
Teşk ilkcim öyle olacak gibi görünüyor tombik tospa poposunu kaldıramıyor .
berencik atom karınca zaten :) son fotosunu gördüm şirine çok tatlı olmuş maşallah
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.. Kizlar kizimib ustten de iki tane disi cikiyor galiba birinin ucu gozukuyo ama otekisini tam anlayamadim kizim 4 ledi ama oglum daha bir tane bile cikarmadi
Ya regl olanlar normal şakır şakır mı oluyo yoksa leke leke mi? Bende leke var çoğalmıyor da azalmıyor da