- 9 Haziran 2011
- 1.495
- 246
- Konu Sahibi TwoPrincess
Gunaydiiiinnnnn
Kizlar ne kadar cok kaynatmissiniz, oku oku canim cikti :)) Aman masallah hep boyle olsun :)
Benim kizim haftasonu emeklemeye basladi, yaa ne kadar tatli oluyorlar emeklerken minicik tirtillar :))
Hilalcim oglusun nasil oldu? Problem yok degil mi? Ocak ayi baslarinda bende Ece'yi yataginin ucundaki alt degisim bolumunden dusurmustum ( Hayat durdu o anda, o kadar yuksekten dustu yavrum ve nasil aglamisti. Haftalarca gozumun onunden gitmedi yerdeki hali. Ayy simdi yine hatirlayinca kotu oldum. Melekler korur derler ya oyle hakkaten. O yukseklikten ben dussem kesin bir yerim kirilirdi. Allah gostermesin bi daha.
Kurutma makinesi bende aylardir alicam alicam diyorum bir turlu kismet olmadi. Kullanan arkadaslarim var, makineden ciktigi anda sicakken elle duzeltirsen utu derdin bitiyor dediler. Bende o yuzden istiyorum en cok
Dun 4-5 saat evde temizlik yaptim ben, Ece'yi babaya sepetleyip eve giristim. Butun halilar kaldirildi ev supurulup silindi. Halilar aksama yikamaya gidicek. Bahar temizligine baslamis oldum. Ece'nin toz alerjisi var su buharli temizleyicilerden de istiyorum.
Bugun ustumden kamyon gecmis gibiyim ama inanilmaz yoruldum temizlik yemek derken.
ilk_cim baktim butikbebeye, cok guzel seyler valla burdanda alriim 1-2 tane. icimdeki allisveris canavari uyandi :))dun sabah kahvaltiya disari ciktik donerken cosmo homedan biseyler almaya girdik, ordan asagidaki sapka tokalardan aldim (siyah-mor) kizimin sac bandina tutturup taktim inanilmaz seker oldu :)) aksam sizin icin fotosunu ceker eklerim.Siyaha kirmizi tuyler koymuslar pek bir kokos olmus :)
Eki Görüntüle 647153
Ohh mis gibi olmustur ev bende bu ay vericem halilarimi yikamaya zaten bayanda gelicek buay camlar falan tertemiz olur ohh mis tokalarda cok guzelmis su butikbebeye bende bakim neler varmis