maşallah küçük adamına
canım geçmiş olsun suedaya, bebişlere ilaç içirmek ayrı dert, berenin dişi çıkmadan 3 gün önce ateşi çıkmıştı doktoru ateş düşürücüyle geçmezse getir dedi nitekim tekrar çıktı bende götürmüştüm baktığında boğazlarında hafif kızarıklık var mikrop almış dedi ateş düşürücü calpol, antibiyotik ismini amoklavin, peditus vermişti hiçbirini içmek istemiyordu beren hele peditusta direk kusuyordu bende şöyle çözüm buldum ateş düşürücüyü paranox fitil şeklinde kullandım, peditus hiç vermedim antibiyotiğide şırıngaya doldurup ağzına birden sıkıyordum çünkü çocuk kaşıktan tiksinicekti ve yemek yedirmekte de zorlanacaktım kaşıktan kaçmaya başlamıştı ilaç sanıyordu, sen de doktorunla görüşüp bu şekilde verebilirsin bizim aşağıya inmiş falan dememişti ama. sadece boğazlarda hafif kızarıklık var başlangıç demişti.
3 gün sonra da dişi çıkınca acaba dişten miydi boşuna mı ilaç içirdim diye sormaktan kendimi alamamıştım.
musti parfümü bende duydum ama hiç koklamadım sebamed kullanıyoruz bizde belki 1 yaşından sonra çantasına koysun diye alabilirim süslü kokoş