- 23 Mart 2012
- 191
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
günaydın kızlar.herkesler uyanmış da işe güce dağılmış bile.(ne yedireceğimi de bilmiyorum aslında yemiyor bişey)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım hoş geldin, geçmiş olsun kuzuna annesi senin oğlan yürümeye başladı mı?
Canim umarim ates falan yapmaz.. Bende cok uzuluyom asi olduklari zaman allahtan bizi asi pek etkilemiyor hic sorun yasamadik simdiye kadar
Kizlar aranizda cekmece kilidi kullanan varmi benim oglan mutfaktaki bi cekmeceyi hep aciyo dun parmagini sikistirdi almak istiyorumda ise yariyo mu acaba bilen var mi
Sueda nasıl oldu Elif. ??? Eğer birkaç gün sürerse idrar kültürü verin canım
selam kızlar
sabah hastaneye gittik geldik
ben diş ateşidir diye sevinçliydim
ama alt solunum yolu enfeksiyonu olmuş
biraz hırıltısı var dedi
üşütme değilmiş mikrop kapmış
burnuda tıkalı dedi
ayın 21 inde sağlık ocağına gitmiştik
aşı için o zaman dr dinlemişti bişisi yoktu burnuda tıkalıydı yine
3 şurup, fısfıs burnunun ön kısmına sürmem içi krem verdi nefes açıcı galiba
moralimde bozuldu
ilaçlarını içiremiyorum ağlıyor sürekli
görünce ilacı çıldırıyor
2 kez içirdim ikisindede kustu
nasıl yapcam bakalım
gece de sorun olmadı hiç gayet güzelce uyuduk
canım dr a sordum kan ve idrar tahlili verelimmi diye gerek yok dedi
Günaydın kızlar. Hayırlı bir gün olur inşallah. Sabah gülfemi yanıma almıştım sabah saçlarımı iki eline dolamış çekiyor düşünün o şekilde uyandım ilknurcum hayırlı olsun rabbim utandırmasın. Şilacım sahada kolay gelsin. Dün yaptım ben o görevi hele de çocukla fevkaladenin fevkinde bir şey oluyor temizlik yapmak
sağol canım ya tükürüyor ya kusuyor bakıcaz artıkGecmis olsun canim cok uzuldum bitde ilacta icmiyomus ne yapicancanim mecbur icirmeye calisicaksin
Geçmiş olsun canım eğer sebep belliyse idrar değildir canım. Allah acil şifalar versin
Hayela gece devam sütünü ne zaman hazırlıyorsun bizimkiler çok uyanıyo acaba gece süt mü yetmiyor ben de gece kalktıklarında devam sütü mü versem
Canim benim kucuk bir termosum var ketil la su kaynatip birax iliyinca ona koyuyorum sonra bbeler uyaninca hemen kalkip yapioruz canim onceden hazirlayip veremiyon canim bakteri uretiyomus kutusunda oyle yaziyo bir dene canim belki yetmiyodurda uyaniyolatdir
Kizlar mustelanin bebek parfumu var musti diye gordunuzma daha dogrusu kokladiniz mi
Geçmiş olsun elifcim. Gülfem de şurubu zor içiyor. gangam söyleyerek yada eşim yatırıyor ellerini tutuyor. Bende dudaklarını büzüştürüp öyle içiriyoruz .'