- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- Konu Sahibi TwoPrincess
Şimdi çoğu bebek eskisi gibi aşıdan etkilenmiyor. Aşılar mı değişti nedir
sağol canım
evet aşılar eskisi gibi değilmiş hemşire öyle demişti
ama yinede bazı çocuklar etkileniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi çoğu bebek eskisi gibi aşıdan etkilenmiyor. Aşılar mı değişti nedir
bende geldim aranızda yer var mı?
naber sedacım napıyon kımse yok
E
Bütün iş duruyor hanımefendinin uyumasını bekliyorum. Allahım tutunarak ilerliyor en çok sevdiği alan tv ünitesi düşecek diye ödüm kopuyor ne yapsam vazgeçiremiyorum bıraksam dk olmuyor orada buluyorum oradaki kablolar dikkatini çekiyor. Bu böyle devam ederse tv duvara monte edilir.
E
Bütün iş duruyor hanımefendinin uyumasını bekliyorum. Allahım tutunarak ilerliyor en çok sevdiği alan tv ünitesi düşecek diye ödüm kopuyor ne yapsam vazgeçiremiyorum bıraksam dk olmuyor orada buluyorum oradaki kablolar dikkatini çekiyor. Bu böyle devam ederse tv duvara monte edilir.
hoşgeldinn bizde yeni girdik muhabbete elbette yer var. sen ne zaman doğum yaptın?
Olmazmi canim herkese yetecek kadar yerimiz var
Hoşgeldin canım
merve bu sabah geç kaldı
sağol şilacım evet ya merve gecikti
Buarada merve hala gelmedi
E
aynen tvyi içine girip izlemek istiyor özellikle reklamları ben de tvyi üniteye monte ettiricem yoksa üstüne düşürmesi an meselesi Allah korusun. Çok dikkat etmek lazım
hoşbuldummm 25 martta doğum yaptım bi oğlum var. sizin?
tşk hoşbuldum cnm
hoşbuldum cnm
kizlar pardon sayfa surekli acik ama isler oldukca zaman asimindan sayfadan dusuyorum.
Ece'de televizyon delisi, simdilik tv ye dogru gitmiyor allahtan, salonda ona bir yer yaptik ordan takiliyor :))
dun biraz kesfe cikmaya kalkisti ama ayni anda hem yuruyup hem arkasina bakinca dusup basini vurdu, cok agladi kuzum ((
ayaklanmis cocukla ilgilenmek cok zor 1sn gozunu ayirsan bir is ceviriyorlar :) Allah beterinden korusun, ufak tefek kazalara lafim yok tabi onlar olacak
geldim kızlar, hayırlı cumalar...
son iki gündür kk'da biraz fazla oyalandığımdan işlerim birikmişti, minnoşum da tam iki buçuk saat uyuyarak anneciğine yardımcı oldu sağolsun,
bir de benim için çok çok değerli birini, kaybetmemin yıl dönümü, onun için de dua ettim biraz..
sizler nasılsınız?
tv.leri ünitenin duvarına monte ettirin kızlar, aman Allah korusun...anlık bir hamleyle indirirler aşağıya Allah korusun...bizim tv bayağı yüksekte ama kablolar bizimkinin de favorisi, ayaklansa tüm kabloları çekiştirip kafasına indirecek alet edevatı
Allah bağışlasın oğlunu lagrima, hoşgeldin aramıza
** Suedaya maşaallah, zeytin gözlü güzel kız, bahtı da yüzü gibi güzel olsun inşaallah...hep mutlu günlerini gör annesi...